Vaikuttaminen

Olemme Varsinais-Suomen suurin nuorten ympäristöjärjestö ja ilmastoliikkeen keskeinen vaikuttaja Turussa. Liity meihin ja saat ideasi toteutumaan ja äänesi kuulumaan! 

Järjestämme mielenilmauksia ja tempauksia, elokuva- ja keskusteluiltoja, tavaranvaihtotapahtumia ja kasvisruokakursseja. Otamme kantaa ajankohtaisiin ympäristökysymyksiin ja osallistumme luonnonsuojeluhankkeisiin. Kartoitamme luontoarvoja, teemme suojeluesityksiä ja kannanottoja kaavoitukseen.

Mitä kaikkea muuta voisimme tehdä? Tule mukaan tekemään toimintaa kanssamme! Yhdessä olemme enemmän.

Mukaan pääset ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi, ottamalla meihin yhteyttä tai saapumalla paikalle seuraavaan tapahtumaan, kokoukseen tai ympäristötoiminnan suunnitteluiltaan. Katso tapahtumakalenterista, mitä on tulossa, ja liity porukkaan!

Ilmastoliike Turussa

Olemme mukana ilmastoliikkeen toiminnassa Turun seudulla. Meidän kauttamme pääset mukaan vaikuttajien verkostoon ja saat tueksesi järjestömme resurssit.

Turun ilmastotoimijoilla eri järjestöistä ja kansalaisliikkeistä on käytössä yhteinen Telegram-ryhmä tapahtumien ja yhteistyön suunnittelua varten. Pääset ryhmään kertomalla meille mielenkiinnostasi ilmastotoimintaan.

Sosiaalisessa mediassa paikallisesta ilmastotoiminnasta käytetään aihetunnistetta #ilmastoTurku. Facebookissa kannattaa liittyä Ilmastotoiminta Turku -ryhmään, jossa keskustellaan ja tiedotetaan ilmastovaikuttamiseen liittyvistä asioista.