Töihin tai työharjoitteluun

Toimintamme tarjoaa vapaaehtoistyön lisäksi myös työpaikkoja ja työharjoittelumahdollisuuksia muun muassa ympäristökasvatuksen, luonnonsuojelun ja viestinnän osaajille.

Tarvitsetko työkokemusta ympäristökasvattajana, nuoriso-ohjaajana tai tapahtumakoordinaattorina toimimisesta? Haluaisitko päästä hyödyntämään ja jakamaan retkeilytaitojasi tai muuta luontoon liittyvää osaamistasi? Olisiko järjestön hallinnon tehtävissä auttaminen juuri sinun alaasi sopivaa työharjoittelua?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, minkälaista osaamista sinulla on tai minkälaisia taitoja haluaisit tulla hiomaan! Etenkin leirit ja luontokerhot tarvitsevat innostavia ja ympäristöasioista kiinnostuneita ohjaajia töihin, ja erilaisten tapahtumien koordinointitehtävät sekä piirin hallinto tarjoavat oivia harjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille.

Työharjoittelu vapaaehtoisten luotsaamassa järjestössä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, käyttää luovuutta ja tehdä paljon itsenäistä työtä. Työt tehdään pääasiassa etänä ja joustavalla aikataululla.

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi. Leirinohjaajan ja -johtajan sekä luontokerho-ohjaajan pätevyyden saat osallistumalla tarkoitusta varten järjestämäämme koulutukseen.