Lasten luontokerhot

Lasten luontokerhoissa leikitään, retkeillään lähiluonnossa, askarrellaan, tehdään puuhatehtäviä ja opitaan samalla kiehtovia asioita luonnosta. Jokaisella kerhokerralla on mukavaa luontoaiheista puuhaa.

Kerhot kokoontuvat viikoittain kouluvuoden ajan. Ilmoittautuminen on auki syys- ja kevätlukukauden alussa. Kerhojen syyskausi alkaa tavallisesti syyskuussa ja kevätkausi helmikuussa. Osallistumismaksu on noin 30 € lukukaudelta riippuen kerhokertojen määrästä.

Kerho-ohjaajat ovat käyneet Luontoliiton kerho-ohjaajakoulutuksen. 

Haluaisitko tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan luontokerhotoimintaa tai muuta lapsille ja lapsiperheille suunnattua luontopuuhaa? Ota meihin yhteyttä.

Luontopuuhaa 2.6.-luokkalaisille lapsille viikoittain kouluvuoden ajan!

Lasten luontokerhossa havainnoidaan ja tutkitaan luontoa, leikitään, askarrellaan ja tehdään pieniä retkiä lähiluontoon. 

Kerho alkaa tiistaina 27.2. klo 17. Kerhopaikkana toimii Turun luonnonsuojelukeskus osoitteessa Martinkatu 5. Ensimmäiselle kerralle saa tulla maksutta tutustumaan toimintaan.

Osallistumismaksu on 30 euroa kevätkaudelta. Lähetämme maksuohjeet huoltajille sähköpostitse ensimmäisen kerhokerran jälkeen.

Luontokerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00–18.30. Kerhokerta kestää 1,5 tuntia.

Kerhoon ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen luontokerho.turku@gmail.com kerhon alkuun mennessä. Kerro sähköpostissa omat yhteystietosi, kerhoon tulevan lapsen nimi ja ikä sekä mahdolliset allergiat ja muut rajoitteet, joista kerho-ohjaajan on hyvä tietää.

Kerho on tarkoitettu peruskoulun 2.–6.-luokkalaisille lapsille. Kerholaisella ei tarvitse olla ennakkotietoa luonnosta tai omia retkeilyvarusteita, säänmukaiset ulkoiluvaatteet riittävät.

Kerho-ohjaaja Johanna on käynyt Luontoliiton luontokerho-ohjaajakoulutuksen ja toiminut koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana. Kerhon toteuttavat yhteistyössä Luontoliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistykset.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: luontokerho.turku@gmail.com