Tule Luontoliiton vapaaehtoiseksi

Haluatko vapauttaa virtavesiä? Suojella metsiä tai susia? Kirjoittaa tai kuvata? Toimia kouluvierailijana tai somevaikuttajana? Tule mukaan toimintaamme.

Luonto tarvitsee puolustajia! Vapaaehtoiset, jäsenet ja lahjoittajat ovat Luontoliiton toiminnalle tärkeitä. Yhdessä vaikutamme ja muutamme maailmaa.

Muutos lähtee pienestä!

Toimi

Toimi metsien, Itämeren, virtavesien, suurpetojen tai ilmaston puolesta ja tee tärkeää ympäristövaikuttamistyötä. Valtakunnallisissa toimintaryhmissämme on tilaa kaikille.
Lue lisää

Viesti ja vaikuta

Osaatko kuvata, kirjoittaa, kuvittaa tai tehdä vetävää somesisältöä? Tuotamme lasten luontolehti Sieppoa sekä nuorten omaa Nuorten Luontoa. Someryhmämme vaikuttaa Tiktokissa, Instagramissa ja Youtubessa.

Osallistu paikallisesti

Luontoliitto toimii ympäri Suomen. Piirimme ja toimintaryhmämme järjestävät monenlaista paikallistoimintaa luonnonystäville. Lue lisää paikallistoiminnasta ja toimintaryhmistä.

Kouluttaudu kouluvierailijaksi

Kiinnostavatko sinua luonto- ja ympäristöasiat? Haluaisitko tehdä töitä koululaisten parissa? Kouluttaudu Luontoliiton kouluvierailijaksi ja tee arvokasta ympäristökasvatustyötä.
Lue lisää

Osallistu päivätyökeräykseen

Luontoliiton päivätyökeräyksessä oppilaat saavat kokemusta työelämästä ja keräävät samalla rahaa tärkeän asian puolesta. Osa kerätyistä tuotoista jää koulun omaan käyttöön.
Lue lisää

Lahjoita

Tue toimintaamme kertalahjoituksella. Voit lahjoittaa haluamaasi kohteeseen tai yleisesti Luontoliiton toimintaan.
Lue lisää

Liity tai liitä jäseneksi

Jäsenenämme tuet pitkäjänteistä ympäristövaikuttamis- ja -kasvatustyötämme. Saat jäsenetuja leireistämme ja retkistämme sekä laadukkaan jäsenlehtemme: Siepon tai Nuorten Luonnon.
Lue lisää

Ilmoittaudu mukaan Luontoliiton vapaaehtoiseksi

Millaisesta toiminnasta olet kiinnostunut? Laita meille viestiä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Tule vapaaehtoiseksi