ilmastoryhmä

Luontoliiton ilmastoryhmä

Ilmastonmuutos on aikamme suuri globaali haaste. Ilmastoryhmässä kamppailemme yhdessä ilmastokriisiä vastaan. Teemme konkreettisia ilmastotekoja luonnossa, opimme uutta, verkostoidumme kansainvälisesti ja osallistumme poliittiseen vaikuttamiseen ja kampanjointiin.

Luontoliiton ilmastoryhmässä järjestämme ilmastoaiheisia kouluvierailuja, ilmastoleirejä ja muuta ilmastotoimintaa. Lisäämme hiilen sidontaa ja edistämme luonnon monimuotoisuutta luonnonhoito- ja ennallistamistoiminnalla. 

Ilmastoryhmässä saat toimia muiden nuorten kanssa tärkeiden asioiden puolesta!

''Maapallon lämpenemisen hillitseminen vaatii radikaaleja päästöjen vähennyksiä.''
''Päästöjä tulisi vähentää 80 % vuoteen 2050 mennessä.''
''Ihmisen toiminta muuttaa ilmastoa vakavin seurauksin.''
''Ilmastonmuutoksen hillitseminen vaatii meiltä kaikilta toimintaa nyt.''
Previous slide
Next slide

Tule mukaan ilmastoryhmään!

Älä jää yksin, tule mukaan ilmastoryhmäämme! Toimintamme on rentoa, konkreettista ja täynnä mahdollisuuksia. Ryhmämme koostuu vapaaehtoisten muodostamista paikallisryhmistä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki!

Ilmastoseikkailu-kollektiivi

Lähde ilmastoseikkailulle. Ilmastoseikkailu-kollektiivi toimii Luontoliiton ilmastoryhmän alla. Järjestämme kestävään elämäntapaan kannustavia tempauksia. Tutustu toimintaamme!

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Tervetuloa lukemaan ilmastoryhmän tuoreinta kirjoitusta, joka liittyy paitsi ympäristölle haitallisia tukia konkretisoivaan tempaukseemme Narinkkatorilla lauantaina 9.12. myös tärkeään eurooppalaiseen vetoomukseen, nimeltään Make Polluters Pay. Linkki vetoomuksen allekirjoittamiseen on tekstin lopussa.

Lue lisää

Seuraa meitä somessa

 Tähän ilmastoryhmän Instapäivityksiä + kuvakkeet: Facebook, Twitter ja Insta, Discord.