Leirit

Ilmoittautuminen nuorten syysleirille 2023 on nyt auki!

Luontoliiton leirit tarjoavat mahdollisuuden tutustua luontoon luovalla ja elämyksellisellä tavalla! Saka järjestää suosittuja luontoleirejä lapille ja nuorille Itä-Suomessa. Leirejä pidetään Kuopion Karhonsaaressa ja Savonlinnassa. Lisäksi erilaisia leirejä on välillä Mikkelissä, Kolilla, Lieksassa ja Joensuussa.

Saka järjestää vuonna 2023 myös ensimmäistä kertaa nuorten syysleirin Karhonsaaressa 15.-20.10.2023. Ilmoittautuminen on nyt auki alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, tervetuloa mukaan!

Vuoden 2023 luontoleirit

Tietoja leireistämme

Luontoleirit Kuopion Karhonsaaressa:

Nuorten syysleiri 12-15-vuotiaille 15.-20.10.2023 ILMOITTAUTUMINEN AUKI!

Hinta: 110 € Luontoliiton jäsenet, 140 € muut.


Lastenleiri 7–11-vuotiaille 10.–.14.7.2023 

Nuortenleiri 12–15-vuotiaille 17.–21.7.2023 

Hinnat: 110 € Luontoliiton jäsenet, 140 € muut


Norppaleiri Savonlinnan Turponsaaressa:

Lastenleiri 7–11-vuotiaille 24.–28.7.2023 

Hinnat: 60 € jäsenet, 80 € muut

Luontoliiton leireillä luonto tarjoaa sekä ympäristön että sisältöä leiriohjelmaan. Lastenleireillä ohjelmassa on retkeilyä metsän uumeniin, kasvien, lintujen ja pikkuötököiden tutkailua, taiteilua luonnonmateriaaleista, leikkejä, uimista, saunomista, seikkailuja ja herkuttelua iltanuotiolla. Nuortenleireillä tehdään myös pidempiä retkiä, harjoitellaan erätaitoja ja pohditaan ympäristökysymyksiä.

Norppaleiri on tarkoitettu ensisijaisesti Saimaan alueella asuville ja mökkeileville lapsille. Leirillä tutustutaan saimaannorpan elämään ja elinympäristöön. Lisäksi leirillä liikutaan vesillä, retkeillään, tutkaillaan luontoa, leikitään, taiteillaan, uidaan ja saunotaan, iltanuotiolla herkuttelua unohtamatta! Leiri järjestetään Savonlinnan Turponsaaressa.

Leirejä järjestetään lapsille ja nuorille ja ajoittain myös perheillekin. Lastenleirit on suunnattu 7–11-vuotiaille ja nuortenleirit 12–15-vuotiaille osallistujille. Leirit ovat pääosin viisipäiväisiä viikkoleirejä. 

Viikkoleireillä yövytään teltoissa ja ohjelman lisäksi päiviin kuuluu paljon leirielämää: yhteisiä sauna- ja uintihetkiä, vapaa-aikaa ja mahdollisuutta osallistua leirin eri toimintoihin kuten saunanlämmitykseen ja kokkailuun. Päiväleireillä ohjelma ajoittuu yleensä klo 9–15 välille, ja leiriläiset yöpyvät kotonaan. 

Kaikilla leireillä tarjotaan maittavaa ja täyttävää kasvisruokaa ja myös nautitaan leiriherkuista, kuten letuista tai tikkupullasta.

Lasten- ja nuortenleirien hinta on 110 € Luontoliiton jäseniltä ja 140 € muilta. Norppaleirien hinta on 60 € jäsenitä ja 80 € muilta. Päiväleirien hinta on 90 € jäseniltä ja 120 € muilta. Hinta sisältää ruuat, vakuutuksen ja ohjelman. Karhonsaaren ja Kolin leireillä majoitus on teltoissa, mutta ruokailua varten ja sateen varalta on käytettävissä myös sisätilat. 5 vrk ennen leirin aloitusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % peruutusmaksun leirin hinnasta.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu nyt nuorten syysleirille ilmoittautumislomakkeen kautta täällä:

https://forms.gle/ef1gLK8o52Q8MQy76

Lisätietoja voi kysyä täältä: 

sakanleirit@luontoliitto.fi tai syysleirin koordinaattori Rida Haapala 0504045629.

 

Ota yhteyttä

Tiedustelut kesäleireistä: sakanleirit@luontoliitto.fi 

Sakan leirikoordinaattori työskentelee osa-aikaisesti ja vastaa sähköposteihin työaikojen puitteissa leirikauden aikana.

Leirisähköposti ei ole aktiivisessa käytössä talvikaudella. Talvella laita sähköpostia Sakan hallitukselle: saka@luontoliitto.fi