Hae töihin tai työharjoitteluun

Luontoliiton Pohjois-Suomen piiri tarjoaa työ- ja harjoittelupaikkoja luonnonharrastuksen, lasten ympäristökasvatuksen ja ympäristönsuojelun parissa!

Työllistämme vuosittain nuoria leireille ja kerhoihin. Meillä on ollut myös luontoalan opiskelijoita tekemässä harjoitteluaan.

Tarjoamme koulutuksia mm. leirin- ja kerho-ohjaajan työtehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata entuudestaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinua kiinnostaa tulla meille töihin tai harjoitteluun!

Toimenkuvat

Leirikoordinaattori: Leirien suunnittelu ja markkinointi, leirityöntekijöiden palkkaaminen, käytännön asioista huolehtiminen. Määräaikainen työ leirisesongin ajan keväästä loppukesään. 1 hlö/vuosi.

Leiriohjaajat ja johtajat: Järjestävät lasten ja/tai nuorten leirejä yhdessä leirikoordinaattorin kanssa, toteuttavat ohjelmaa leireillä ja ohjaavat leiriläisiä. 2–3 hlö/vuosi.

Leirikokki: Suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten leirien vegaaniset tarjoilut. 

Kerho-ohjaaja: Pitää lasten luontokerhoa kerran viikossa kouluvuoden aikana. Ota yhteyttä! Tarjoamme koulutuksen ja materiaalit ja autamme etsimään sopivan koulun. Palkka noin 30 €/tunti.