Hämeenpiiri-logo

Toimintaryhmät

Paikallisissa toimintaryhmissämme pääsee retkeilemään sekä edistämään suurpetojen suojelua ja ilmastokriisin torjumista.

Luontoliiton valtakunnallisista toimintaryhmistä voit lukea lisää täältä.

Retkiryhmä

Kiinnostaako retkeily? Retkiryhmä on nuorten aikuisten porukka, joka retkeilee Tampereella ja lähialueilla. Retkitoiminnassa on mahdollista oppia uusia taitoja ja jakaa muille omaa osaamista, sillä mukana on niin kokeneita retkeilijöitä kuin vasta-alkajiakin. Ennen kaikkea kuitenkin vietetään mukavaa aikaa luonnossa hyvällä porukalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki alle 29-vuotiaat!

Ilmastoryhmä

Huolestuttaako ympäristön tila ja ilmastonmuutos? Haluatko tehdä jotain konkreettista ympäristön hyväksi? Ilmastoryhmän toiminnassa pääset ideoimaan ja toteuttamaan monipuolista toimintaa ilmastokriisin pysäyttämiseksi. Ilmastoryhmän toiminta voi olla melkein mitä tahansa aktivismista palstaviljelyyn ja mielenosoituksista blogikirjoituksiin. Tampereen paikallisryhmä on osa valtakunnallista Luontoliiton ilmastoryhmää. Liity joukkoon!

Lisää tietoa/ota yhteyttä/vaikuta ilmastoryhmän toimintaan vapaaehtoisen lomakkeen kautta. Löydät meidät myös Instagramista @ilmastoryhma_hame

Susiryhmä

Haluatko suojella susia ja muita suurpetoja? Susiryhmän tavoitteena on jakaa tietoa suurpedoista, erityisesti sudesta sekä siten hälventää pelkoa ja vihaa sutta kohtaan. Ryhmä järjestää yleisötapahtumia, kuten keskustelutilaisuuksia, ja erilaisia tempauksia. Olemme myös mukana rakentamassa petoaitoja susireviirialueille. Tampereen paikallisryhmä on osa valtakunnallista Luontoliiton susiryhmää. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki sudensuojelusta kiinnostuneet!

(Toiminta on tällä hetkellä tauolla Tampereella. Ota yhteyttä lhp@luontoliitto.fi, jos sinua kiinnostaisi ryhmän toiminta. Valtakunnallisen susiryhmän toiminnasta löydät tietoa täältä)