Hae töihin tai työharjoitteluun

Haluaisitko tehdä työtä, jolla on merkitys?

Toimintamme tarjoaa vapaaehtoistyön lisäksi lyhytaikaisia työmahdollisuuksia ympäri vuoden sekä harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille. Leirit, kerhot, retket ja kurssit tarvitsevat innostavia ja luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneita ohjaajia. Työssäoppiminen voi olla mitä vain toimintaan liittyvää somesisältöjen tuottamisesta tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Leirirekry

Rekry kesän 2023 luontoleireille on päättynyt.

Leiritoimenkuvat

Johtajalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, Luontoliiton leirinohjaajakurssin käymistä, kiinnostusta luontoon, kokemusta leiritoiminnasta ja lasten kanssa toimimisesta, organisointikykyä sekä kykyä kantaa vastuu leirin ohjelman suunnittelusta ja leirin toteutuksesta. Soveltuva koulutus, luonnontuntemus, ea-taidot, kädentaidot ja erätaidot sekä kokemus Luontoliiton leireistä ohjaajana katsotaan eduksi. Huom!Johtajaksi voi hakea myös yhdessä tutun parin kanssa, mainitse tästä hakemuksessa. Leireille otetaan 2 johtajaa/leiri. Palkkio 70 €/pv päiväleireillä, 80 €/pv yön yli -leireillä.

Ohjaajalta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, Luontoliiton leirinohjaajakurssin käymistä, kiinnostusta luontoon ja kykyä toimia lasten kanssa. Ohjaajat osallistuvat leirin suunnitteluun ja vastaavat osaltaan leirin toteutuksesta. Luonnontuntemus, ea-taidot, kädentaidot ja erätaidot katsotaan eduksi. Päivä- ja telttaleireille otetaan 3–5 ohjaajaa/leiri. Perheleireille 1–2 ohjaaja/leiri. Palkkio 50 €/pv päiväleireillä, 60 €/pv yön yli -leireillä.

Apuohjaajaksi voi hakea alla 16-vuotias, jota kiinnostaa ohjaamisen opettelu, luonto ja leirielämä. Apuohjaaja saa täyden ylläpidon leirillä sekä rutkasti kokemusta. Apuohjaaja auttaa kykyjensä mukaan muuta leiritiimiä leirin suunnittelussa ja toteutuksessa sekä on leiriläisten seurana. Apuohjaaja ei ole vastuussa leiriläisistä.

Kokilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, kokemusta lapsiystävällisen vegaanisen ruuan valmistuksesta, erikoisruokavalioista ja allergioista. Kokki suunnittelee, hankkii ja valmistaa leirin ruuat. Soveltuva koulutus, hygieniapassi ja ajokortti katsotaan eduksi. Leirille otetaan 1–2 kokki/leiri. Palkkio 80 €/pv. Kokkeja haetaan vain teltta- ja perheleireille.

Apukokiksi voi hakea vähintään 16-vuotias, jota kiinnostaa ruuanlaitto ja leirielämä. Apukokki saa täyden ylläpidon leirillä sekä rutkasti kokemusta. Apukokki avustaa leirikokkia ruuanvalmistuksessa ja keittiön siistinä pitämisessä.