Hämeenpiiri-logo

Retket

Lähde retkelle tutustumaan kiinnostaviin luontokohteisiin ja nauttimaan tietysti hyvistä eväistä!

Perheille järjestetään perhekerhossa päiväretkiä lähiluontoon sekä bussiretkiä hieman kauempana oleviin kohteisiin. Muita retkiämme ovat erilaiset teemaretket, kuten villiyrtti- ja sieniretket sekä Kevätseuranta-retket.

Lisäksi Ekokipinä-hankkeessa järjestetään nuorten retkiä. 

Retkeilystä kiinnostuneiden nuorten aikuisten kannattaa tutustua retkiryhmän toimintaan. Voit myös ehdottaa itse toivomaasi retkeä!

 

 

Vauvojen ja taaperoiden luontotreffit

 

Vauvojen luontotreffit jatkuvat läpi kesän – Taaperoiden luontotreffit alkaa!

Luontokokemuksia 0—4-vuotiaille – Tulkaa mukaan vauvojen tai taaperoiden luontotreffeille. Mitä ihmeteltävää, tunnusteltavaa ja nuuhkittavaa luonnossa on perheen pienimmille? Lähdetään yhdessä leikkimään ja tutkimaan, millaisia elämyksiä lähiluonto voi tarjota!

 

Vauvojen luontotreffejä järjestetään tiistaisin klo 13-14.30 vaihtuvissa luontokohteissa Tampereella

Ensimmäiset taaperoiden luontotreffit järjestetään torstaina 8.6. klo 16.45-18.30 Hatanpään Arboretumissa. Jatkosta sovitaan kiinnostuneiden kesken.

 

Pistä viestiä osallistumisestasi puh. 0407039316 ja pyydä liittymislinkki Luontovauvat tai Luontotaaperot -ryhmään WhatsAppissa. Ryhmissä saa tarkempaa tietoa tulevista treffeistä.

Vapaamuotoisilla luontotreffeillä lapset touhuavat, tutkivat ympäristöä, tutustuvat toisiinsa sekä nauttivat eväistä ja luonnosta yhdessä vanhempiensa kanssa ja vastuulla. Ottakaa mukaan eväitä ja makuualusta tai viltti. Myös leikki-ikäiset sisarukset voivat osallistua taaperoiden luontotreffeille.

Treffipaikkoihin pääsee helposti rattailla ja julkisella liikenteellä. Säävaraus.

Järj. Luontoliiton Hämeen piiri ja Tampereen Napapiiri