Retket

Lähde retkelle tutustumaan kiinnostaviin luontokohteisiin ja nauttimaan tietysti hyvistä eväistä!

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan erilaisia teemaretkiä, kuten villiyrtti- tai sieniretkiä sekä retkiä lähiluontokohteisiin. Perheille järjestämme pari kertaa vuodessa bussiretken Tampereelta hieman kauempaan kohteeseen.

Lisäksi Ekokipinä-hankkeessa järjestetään nuorten retkiä. 

Retkeilystä kiinnostuneiden nuorten aikuisten kannattaa tutustua retkiryhmän toimintaan. Voit myös ehdottaa itse toivomaasi retkeä! (Huom. retkiryhmä on tällä hetkellä tauolla!)

 

Vauvojen ja taaperoiden luontotreffit

Luontokokemuksia 0-4 -vuotiaille. Mitä ihmeteltävää, tunnusteltavaa ja nuuhkittavaa luonnossa on perheen pienimmille? Lähdetään yhdessä leikkimään ja tutkimaan, millaisia elämyksiä lähiluonto voi tarjota!

Vapaamuotoisilla luontotreffeillä lapset touhuavat, tutkivat ympäristöä, tutustuvat toisiinsa sekä nauttivat eväistä ja luonnosta yhdessä vanhempiensa kanssa ja vastuulla. Ottakaa mukaan eväitä ja makuualusta tai viltti. Myös leikki-ikäiset sisarukset voivat osallistua taaperoiden luontotreffeille.

Treffipaikkoihin pääsee helposti rattailla ja julkisella liikenteellä. Säävaraus.

Järj. Luontoliiton Hämeen piiri ja Tampereen Napapiiri

Vauvojen (alle 1v) luontotreffit tiistaisin klo 13-15. 

Liity mukaan Whatsapp-ryhmään pysymään kärryillä tapaamispaikoista ja mahdollisista muutoksista TÄSTÄ linkistä.

Taaperoiden (1-4v) luontotreffit keskivikkoisin klo 16.30 alkaen (tai osallistujien yhdessä sopiman aikataulun mukaan).

Pyydä linkki Luontotaaperot -ryhmään WhatsAppissa, jossa ideoidaan yhdessä ja jaetaan tarkempaa tietoa tulevista treffeistä: Annilta puh 0407039316