Retket

Lähde retkelle tutustumaan kiinnostaviin luontokohteisiin ja nauttimaan tietysti hyvistä eväistä!

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan erilaisia teemaretkiä, kuten villiyrtti- tai sieniretkiä sekä retkiä lähiluontokohteisiin. Perheille järjestämme pari kertaa vuodessa bussiretken Tampereelta hieman kauempaan kohteeseen.

Lisäksi Ekokipinä-hankkeessa järjestetään nuorten retkiä. 

Retkeilystä kiinnostuneiden nuorten aikuisten kannattaa tutustua retkiryhmän toimintaan. Voit myös ehdottaa itse toivomaasi retkeä! (Huom. retkiryhmä on tällä hetkellä tauolla!)

Kaikki retket löytyvät tapahtumakalenterista!

 

Vauvojen ja taaperoiden luontotreffit

Luontokokemuksia 0-5 -vuotiaille. Mitä ihmeteltävää, tunnusteltavaa ja nuuhkittavaa luonnossa on perheen pienimmille? Lähdetään yhdessä leikkimään ja tutkimaan, millaisia elämyksiä lähiluonto voi tarjota!

Vapaamuotoisilla luontotreffeillä lapset touhuavat, tutkivat ympäristöä, tutustuvat toisiinsa sekä nauttivat eväistä ja luonnosta yhdessä vanhempiensa kanssa ja vastuulla. Ottakaa mukaan eväitä ja makuualusta tai viltti. Myös leikki-ikäiset sisarukset voivat osallistua taaperoiden luontotreffeille.

Treffipaikkoihin pääsee helposti rattailla ja julkisella liikenteellä. Säävaraus.

 

VAUVOJEN (alle 1v) LUONTOTREFFIT jatkuu talvitauon jälkeen!

Vauvojen luontotreffit 2024 on täällä!

Luontokokemuksia ja ympäristön ihmettelyä noin 0-1 vuotiaille. Rentoa ja mukavaa ajanviettoa lähiluonnossa yhdessä vauvan kanssa & mahdollisuus tavata muita vanhempia ja lapsia.

Ryhmä aloittaa toimintansa vapaaehtoisvoimin. Tavoitteena on saada ryhmälle myös palkattu ohjaaja. 

Kokoonnumme toistaiseksi torstaisin kello 13-15.

Ensimmäinen kokoontuminen: Torstaina 2.5. klo 13

Paikka: Hatanpään Arboretum

Ryhmän kokoajana Sanna ja Otso 8 kk. Lähetä viestiä osallistumisestasi puh 0400 768 930. 

Voit samalla pyytää liittymislinkin WhatsApp-ryhmään ”Luontovauvat 2024”.  Ryhmässä saa ehdottaa ja ideoida yhdessä seuraavia helposti saavutettavia luontotreffailupaikkoja.

Vauvojen luontotreffit on tarkoitettu pikkuisille, jotka eivät vielä hilpaise juoksuun tossunpohjat vilkkuen. Itsenäisemmin liikkuville/käveleville taaperoikäisille on erillinen taaperoiden treffiryhmä.

Vauvojen luontotreffipaikkoihin pääsee helposti rattailla ja julkisella liikenteellä. Säävaraus.

Luontotreffeille kannattaa ottaa mukaan solumuovinen makuualusta (laita viestiä jos haluat lainaan) ja tietysti juomista ja evästä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

TAAPEROPERHEIDEN LUONTOTREFFIT STARTTAA JÄLLEEN!

Luontokokemuksia 1-5-vuotiaille – Taaperoperheiden luontotreffit starttaa kesäkauteen 17.4.! 

Mitä ihmeteltävää ja aistittavaa kevääseen heräävässä lähiluonnossa on perheen pienimmille? Lähdetään yhdessä tutkimaan kaupunkimme luontokohteita taaperoiden silmin. Mahdollisuus saada innostusta ja vertaistukea pienten lasten kanssa ulkoiluun.

Vapaamuotoisilla luontotreffeillä lapset tutkivat ympäristöä, tutustuvat toisiinsa sekä nauttivat eväistä ja luonnosta yhdessä vanhempiensa kanssa ja vastuulla. Ottakaa mukaan päivälliseväät, ja istuinalustat tai viltti. 

Suunnattu perheille, joissa taapero. Kaikki alle kouluikäiset sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Keskiviikkoisin 17.4-19.6 klo 16.45-18.30

Pyydä linkki Luontotaaperot -ryhmään WhatsAppissa, jossa ideoidaan yhdessä ja jaetaan tarkempaa tietoa tulevista treffeistä:  puh. 0407039316