Luontoliiton Hämeen piiri

Kiinnostaako sinua luonnon suojeleminen, luonnossa oleminen ja siitä oppiminen? Tule kokemaan luonto yhdessä sekä ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa muiden aktiivien kanssa!

Tarjoamme monipuolista luonnonharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa sekä mahdollisuuksia ympäristövaikuttamiseen. Kannustamme luontoa kunnioittavaan ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan sekä iloitsemaan luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Järjestämme luontoleirejä ja -kerhoja, kursseja, retkiä sekä tapahtumia ympäri vuoden. Metsien suojeluun keskitytään säännöllisesti kokoontuvassa metsäryhmässä ja monenlaisiin ympäristöaiheisiin nuorten ympäristöilloissa (13-17 vuotiaat). Piirimme alueella toimii tällä hetkellä neljä alakoululaisille suunnattua luontokerhoa. Perheen pienimmät kokoontuvat vanhempineen vauvojen ja taaperoiden luontotreffeille viikoittan.

Luontoliiton Hämeen piiri kokoaa yhteen luonnosta ja ympäristövaikuttamisesta kiinnostuneet alle 29-vuotiaat: lapset, nuoret ja nuoret aikuiset sekä perheet. Tehdään ja opitaan yhdessä, kaikki sopivat mukaan juuri sellaisina kuin ovat! Toimimme Pirkanmaan ja Etelä-Hämeen alueella.

Ajankohtaista

Luontoliiton tapahtumakalenteri

Näet kalenterissa kaikki Luontoliiton tapahtumat. Löydät piirimme tapahtumat valitsemalla meidät piirivalikosta.

Päivämäärä
Valitse
Toimintaryhmä
Valitse
Toimintaryhmä
Piiri
Valitse
Piiri
Tapahtuma
Valitse
Tapahtuma

Seuraa meitä somessa