Hämeenpiiri-logo

Luontoliiton Hämeen piiri

Kiinnostaako sinua luonnon suojeleminen, luonnossa oleminen ja siitä oppiminen? Tule kokemaan luonto yhdessä sekä ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa muiden aktiivien kanssa!

Tarjoamme monipuolista luonnonharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa sekä mahdollisuuksia ympäristövaikuttamiseen. Kannustamme luontoa kunnioittavaan ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan sekä iloitsemaan luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Järjestämme luontoleirejä ja -kerhoja, kursseja, retkiä sekä tapahtumia ympäri vuoden. Ympäristö- ja ilmastoaiheisiin keskitytään säännöllisesti kokoontuvassa ilmastoryhmässä (alle 29 vuotiaat) sekä ympäristönuorten ryhmässä (13-19 vuotiaat).

Luontoliiton Hämeen piiri kokoaa yhteen luonnosta ja ympäristövaikuttamisesta kiinnostuneet alle 29-vuotiaat: lapset, nuoret ja nuoret aikuiset sekä perheet. Tehdään ja opitaan yhdessä, kaikki sopivat mukaan juuri sellaisina kuin ovat! Toimimme Pirkanmaan ja Etelä-Hämeen alueella.

 

Ajankohtaista

Tampereella starttaa vauvojen luontotreffit!

Mitä ihmeteltävää, tunnusteltavaa ja nuuhkittavaa luonnossa on vauvoille? Kaipaatko kenties vaunulenkkien ja leikkipuiston oheen enemmän luonnossa olemista ja heräävän luonnon ihastelua pikkutyyppisi kanssa? Lähde vauvojen luontotreffeille.

Lue lisää

Luontoliiton tapahtumakalenteri

Näet kalenterissa kaikki Luontoliiton tapahtumat. Löydät piirimme tapahtumat valitsemalla meidät piirivalikosta.

Päivämäärä
Valitse
Toimintaryhmä
Valitse
Toimintaryhmä
Piiri
Valitse
Piiri
Tapahtuma
Valitse
Tapahtuma

Seuraa meitä somessa