Osallistu luontokuvakisaan ja voita 300 €

Valokuvakisa

Luontoliitto ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille oman valokuvakilpailun. Kilpailussa etsitään talvisia luontokuvia, joista teetetään Luontoliitolle viisi talvikorttia. Voittajalle on luvassa 300 euron palkinto.

Lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö Luontoliitto teettää joulun alla viiden kortin sarjan luontoaiheisia joulukortteja. Korttien avulla kerätään varoja tärkeään ympäristötyöhön. 

Tämä vuonna kortteihin etsitään alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten otoksia. Mukaan voi osallistua jo aiemmin otetuilla kuvilla.

Kuvissa voi olla eläimiä, kasveja tai luontomaisemaa. Koska kuvat tulevat joulukortteihin, niissä tulisi olla talvinen tunnelma.

Julkaisemme valitut kuvat ja kuvaajasta tehdyn haastattelun Luontoliiton talvikorttikampanjassa, Luontoliiton jäsenlehdissä (Sieppo ja Nuorten Luonto), Luontoliiton somekanavissa ja verkkosivuilla. Voittaja saa näkyvyyttä myös Suomen Luonnonvalokuvaajien eri kanavissa.

Kisa alkaa 1.10. ja päättyy 31.10.2023. Voittaja saa 300 euron rahapalkinnon. 

Näin osallistut:

1. Valitse 5 talvista kuvaa. (JPG- tai JPEG-muodossa)

2. Osallistu kisaan lähettämällä meille sähköpostia.

a. Otsikoi viesti: LUONTOKUVAKILPAILU.

b. Kerro viestissä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi.

c. Liitä viestiin linkki digitaaliseen alustaan, jolla kuvat ovat: Drive-kansioon, verkkosivuille tai vaikka somekanavaasi.

d. Muista kertoa selvästi, millä viidellä kuvalla osallistut kisaan.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: viestinta@luontoliitto.fi

3. Kerromme voittajalle 2.11. mennessä valinnasta henkilökohtaisesti.

Kuvien oikeudet säilyvät kuvan ottajalla, mutta lähettämällä kuvat Luontoliiton kuvakisaan ja voittamalla kisan annat Luontoliitolle oikeuden käyttää kuvaa kuvia talvikorteissa, Luontoliiton somekanavissa ja jäsenlehdissämme kuvakisasta kertomisen yhteydessä. Teetämme kortista myös sähköisen version.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Merja Forsman 

Luontoliiton viestintäpäällikkö

040 8618915  

merja.forsman(a)luontoliitto.fi

Pirjo Lindfors

Puheenjohtaja

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n puheenjohtaja

040 900 7443

pirjo.h.lindfors(a)gmail.com

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää