Kysy tubettaja Elinalta ja Sofialta energiasta!


Tervetuloa säkenöivään energiakysymyskampanjaamme, jossa voit saada vastauksen juuri niihin energiakysymyksiin, joita olet aina halunnut esittää (mutta et ole kehdannut kysyä).

Lähetä kysymyksesi Elinalle ja Sofialle, he selvittävät siihen vastauksen.

Miksi? Koska energiakysymykset ovat tärkeitä ja koskettavat meitä jokaista. Ne liittyvät arkeemme, ympäristöömme ja tulevaisuuteemme. Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa tubettajat Elina ja Sofia töihin selvittämään energiasta mieleesi juolahtavat kysymykset.

Kenelle? Kaikille uteliaille lapsille!

Kuinka kampanja toimii? Helppoa kuin heinänteko! Sinun tarvitsee vain lähettää kysymyksesi energiasta osoitteeseen viestinta@luontoliitto.fi

Kysymykset voi esittää esimerkiksi videoiden, ääniviestien, kirjoitettujen viestien tai piirrosten muodossa.

Muista kertoa etunimesi tai nimimerkkisi! Voit käyttää kysyessäsi nimimerkkiä. Kysyjien koko nimeä (etunimi ja sukunimi) ei julkaista. Kerrothan myös ikäsi.

Mitä me teemme? Lähetämme kysymykset Elinalle ja Sofialle, jotka kysyvät niihin vastauksia Vantaan Energian ja Luontoliiton asiantuntijoilta. Julkaisemme 5 kysymystä vastauksineen viidellä videolla ja loppuja Luontoliiton verkkosivuilla: www.luontoliitto.fi/kysyenergiasta

Milloin? Kampanja käynnistyy 2.10.2023 ja päättyy 16.10.2023.

Elina ja Sofia ryhtyvät työhön heti, ja vastauksia aletaan julkaista tammikuussa 2024 Vantaan Energian sivuilla ja myöhemmin myös Luontoliiton somekanavissa.

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää