Lähde mukaan Luontoliiton susiryhmän yöretkelle Raaseporiin! 

Yöretki Raaseporissa


Liity laumaan ja tule viettämään kanssamme yö samanhenkisessä seurassa, kun Luontoliiton susiryhmä järjestää yöretken Raaseporiin 7.-8.10.2023 (la-su).

Raaseporissa sijaitsevalla susireviirillä virittäydymme tunnelmoimaan syksyistä metsäluontoa ja ehkäpä löydämme merkkejä sudestakin? Retkellä on mahdollisuus oppia suden elämästä suden luontaisessa elinympäristössä. Retken oppaina toimivat kokeneet, suden elämään perehtyneet susiryhmän aktiivit.

Retkellä majoitumme puolijoukkueteltassa ja osallistujat tuovat mukaan omat ruoat ja herkut. Retki on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille, mutta jos paikkoja jää vapaaksi, niin yläikärajaa ei ole.

Retkelle mahtuu mukaan maksimissaan 13 osallistujaa. Retken osallistumismaksu on ilmainen. Kiitos sponsorille!

Saat tarkemmat tiedot yöretkestä retki-ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset:

https://forms.gle/EYhVZMV222tPUj7x7

Lisätietoja: susiryhma@luontoliitto.fi

Tervetuloa mukaan!

#OikeusOllaSusi
#LuontoliitonSusiryhma
#Luontoliitto

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää