Hyvää kansalaisvaikuttamisen päivää – näin pääset vaikuttamaan Luontoliitossa!

Osallistu

Sunnuntaina 1.10. on Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä, ja Luontoliitto kannustaa kaikkia vaikuttamaan.

Luonto tarvitsee puolustajia, ja jokainen tekomme merkitsee.

Luontoliitolla sinäkin voit vaikuttaa monin eri tavoin.

Haluatko vapauttaa virtavesiä, suojella metsiä, Itämerta tai susia toimintaryhmissämme? Ehkä olet taitava kirjoittaja, kuvaaja tai somevaikuttaja? Voit myös toimia kouluvierailijana tai osallistua päivätyökeräykseen!

Liity valtakunnallisiin toimintaryhmiimme tai osallistua paikallisesti oman piirisi järjestämiin tapahtumiin.

Jäsenyyskin on vaikuttamista

Oletko kiireinen? Myös lahjoittaminen ja jäseneksi liittyminen on vaikuttamista, kun tuet pitkäjänteistä vaikuttamistyötämme.

Tule mukaan toimintaamme ja ole osa Luontoliiton yhteisöä. Yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman paikan luonnolle ja tuleville sukupolville.

Laitetaan siis liput liehumaan!

Lue lisää: https://luontoliitto.fi/tule-vapaaehtoiseksi/

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää