Sieppo rohkaisee ystäviään antamaan äänen Vuoden laatulehti 2023 -kilpailussa  

Lasten luontolehti Sieppo on mukana Kultti ry:n laatulehtikilpailussa. Kisan yleisöäänestys on alkanut, ja äänestää voi 22.10.2023 saakka.  

Sieppo on kuudesti vuodessa ilmestyvä sadunhohtoinen luontolehti lapsille ja perheille. Värikäs lehti kätkee sisäänsä tarinoita ja sarjakuvia, väritystehtäviä ja helppotajuisia tutkimusvinkkejä. Jokaisessa Sieppo-lehdessä julkaistaan paljon lasten omia piirustuksia ja juttuja. 

Käy antamassa äänesi Siepolle täällä. Halutessasi voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on vapaavalintaisen Kulttilehden vuosikerta. 

Sirkuta Siepon puolesta myös somessa: #vuodenlaatulehti 

Vuoden laatulehden valitsee kirjailija Rosa Liksom. Kilpailun voittaja tai voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla lauantaina 28.10. klo 12.  

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää