Kuukauden tekijä – Noora Ketolainen

kuukaudentekija_nettisivu

Tänä vuonna juhlitaan Luontoliiton 80-vuotista taivalta. Sen kunniaksi haluamme antaa tunnustusta Luontoliiton tekijöille ja vapaaehtoisille, sillä ilman heidän arvokasta työpanostaan ei olisi Luontoliittoa. <3 

Kuukauden tekijänä esittelyssä on kuvittaja, graafinen suunnittelija ja sarjakuvantekijä Noora Ketolainen.

Missä toiminnassamme olet mukana? 

– Teen Nuorten Luonto -lehteen ilmastoaiheista J. Karhu -sarjakuvaa sekä DIY-artikkeleja, joissa askarrellaan kaikkea kivaa kierrätysmateriaaleista.

Miten tulit mukaan Luontoliittoon? 

– Näin ilmoituksen, että Nuorten Luonto -lehteen tarvittiin sarjakuvaa. Olin juuri saanut valmiiksi ensimmäisen J. Karhu -sarjakuvani, ja ajattelin kokeilla, pääsisikö se ihan lehteen asti – ja tässä sitä ollaan!

Mikä saa sinut toimimaan Luontoliitossa?

– Mahdollisuus vaikuttaa ja inspiroida lukijoita ympäristöystävällisiin tekoihin.

Mitä toivot saavasi aikaan työsi avulla? 

– J. Karhu-sarjakuvien avulla haluan avata myös omia ilmastotoimiin liittyviä tunteita, huumoria unohtamatta! DIY-artikkelien ohjeilla avulla haluan näyttää, että pienilläkin välineillä ja kierrätysmateriaaleilla on mahdollista tehdä askarteluja ilman, että tarvitsee ostaa uutta tavaraa.

Kerro vielä, miksi muidenkin kannattaa tulla mukaan Luontoliittoon? 

– Luontoliitossa tutustuu muihin samanhenkisiin ihmisiin ja Luontoliitto on toisiaan kannustava yhteisö! Jokaiselle löytyy varmasti keino vaikuttaa omalla tavallaan, oli se sitten artikkeleiden kirjoittaminen Nuorten Luonto -lehteen tai osallistuminen ennallistamistalkoisiin tai leireille.

Juhlitaan yhdessä 80-vuotiasta Luontoliittoa!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.  
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Lue lisää