Kuukauden tekijä – Noora Ketolainen

kuukaudentekija_nettisivu

Tänä vuonna juhlitaan Luontoliiton 80-vuotista taivalta. Sen kunniaksi haluamme antaa tunnustusta Luontoliiton tekijöille ja vapaaehtoisille, sillä ilman heidän arvokasta työpanostaan ei olisi Luontoliittoa. <3 

Kuukauden tekijänä esittelyssä on kuvittaja, graafinen suunnittelija ja sarjakuvantekijä Noora Ketolainen.

Missä toiminnassamme olet mukana? 

– Teen Nuorten Luonto -lehteen ilmastoaiheista J. Karhu -sarjakuvaa sekä DIY-artikkeleja, joissa askarrellaan kaikkea kivaa kierrätysmateriaaleista.

Miten tulit mukaan Luontoliittoon? 

– Näin ilmoituksen, että Nuorten Luonto -lehteen tarvittiin sarjakuvaa. Olin juuri saanut valmiiksi ensimmäisen J. Karhu -sarjakuvani, ja ajattelin kokeilla, pääsisikö se ihan lehteen asti – ja tässä sitä ollaan!

Mikä saa sinut toimimaan Luontoliitossa?

– Mahdollisuus vaikuttaa ja inspiroida lukijoita ympäristöystävällisiin tekoihin.

Mitä toivot saavasi aikaan työsi avulla? 

– J. Karhu-sarjakuvien avulla haluan avata myös omia ilmastotoimiin liittyviä tunteita, huumoria unohtamatta! DIY-artikkelien ohjeilla avulla haluan näyttää, että pienilläkin välineillä ja kierrätysmateriaaleilla on mahdollista tehdä askarteluja ilman, että tarvitsee ostaa uutta tavaraa.

Kerro vielä, miksi muidenkin kannattaa tulla mukaan Luontoliittoon? 

– Luontoliitossa tutustuu muihin samanhenkisiin ihmisiin ja Luontoliitto on toisiaan kannustava yhteisö! Jokaiselle löytyy varmasti keino vaikuttaa omalla tavallaan, oli se sitten artikkeleiden kirjoittaminen Nuorten Luonto -lehteen tai osallistuminen ennallistamistalkoisiin tai leireille.

Juhlitaan yhdessä 80-vuotiasta Luontoliittoa!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakisa

Osallistu luontokuvakisaan ja voita 300 €

Luontoliitto ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille oman valokuvakilpailun. Kilpailussa etsitään talvisia luontokuvia, joista teetetään Luontoliitolle viisi talvikorttia. Voittajalle on

Lue lisää