Kesätöihin luonnon helmaan Luontoliiton leireille

kesaleiri

Lähde mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ikimuistoisia luontoleirejä lapsille, nuorille ja perheille.

Luontoliiton kesäleireillä ollaan luonnossa ja opitaan siellä, tutkitaan, retkeillään, leikitään ja taiteillaan. Jokaisen leirin ohjelma on yksilöllinen, jonka leiritiimi luo kevään aikana, niin että jokainen pääsee tuomaan mukaan omaa osaamistaan.

Haemme piirien järjestämille kesäleireille leirinjohtajia, ohjaajia, apuohjaajia, kokkeja ja apukokkeja.

Näistä linkeistä löydät tällä hetkellä avoimet kesäleirirekryt:

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille!