Harjoittelijaksi Talviseurantaan?

 Kiinnostaisiko työharjoittelu ympäristökasvatuksen parissa, lasten ja nuorten omassa ympäristöjärjestössä? Haemme joukkoihimme Talviseurannan harjoittelijaa, joka ottaa kampanjan omakseen ja suomalaiset talviseen luontoon! 

Talviseuranta kutsuu havainnoimaan talven etenemistä: lumen ja jään muutoksia sekä talvella esiintyviä eläinlajeja. Havainnot kerätään Syken ja Luomuksen tietokantoihin, josta ne ovat tutkijoiden käytettävissä. Talviseuranta on tarkoitettu ihan kaikille luonnosta kiinnostuneille – vauvasta vaariin.  

Harjoittelun sisältöä voidaan personoida henkilön omien kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Pääset esimerkiksi mukaan suunnittelemaan kampanjan viestintää, järjestämään tapahtumia, vetämään retkiä, osallistumaan sidosryhmätyöskentelyyn ja kehittämään opetusmateriaaleja.  

Osaamistasolla tai kokemuksella ei ole väliä – tärkeintä on into oppia uutta ja rakkaus luontoa kohtaan!  Ympäristökasvatuksen osaaminen, luonnon harrastaminen sekä hyvät kirjalliset ja suulliset taidot katsotaan eduksi. Harjoittelu soveltuu esimerkiksi ammatti- ja ammattikorkeakoulun tai yliopiston harjoitteluksi.  

Harjoittelu on palkaton ja tapahtuu Luontoliiton keskustoimistolla Helsingin Ruskeasuolla. Mahdollisuus myös etätyöskentelyyn ja aikataulujen joustavuuteen. Harjoittelu sijoittuu syksylle 2023, tarkemmasta aikavälistä sovitaan harjoittelijan kanssa erikseen. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaa hakemus, jossa kerrot itsestäsi ympäristökasvatuspäällikön sijaiselle ilona.tuovinen@luontoliitto.fi tai ole yhteydessä puhelimitse 0451271226. Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.  

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää