Harjoittelijaksi Talviseurantaan?

 Kiinnostaisiko työharjoittelu ympäristökasvatuksen parissa, lasten ja nuorten omassa ympäristöjärjestössä? Haemme joukkoihimme Talviseurannan harjoittelijaa, joka ottaa kampanjan omakseen ja suomalaiset talviseen luontoon! 

Talviseuranta kutsuu havainnoimaan talven etenemistä: lumen ja jään muutoksia sekä talvella esiintyviä eläinlajeja. Havainnot kerätään Syken ja Luomuksen tietokantoihin, josta ne ovat tutkijoiden käytettävissä. Talviseuranta on tarkoitettu ihan kaikille luonnosta kiinnostuneille – vauvasta vaariin.  

Harjoittelun sisältöä voidaan personoida henkilön omien kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Pääset esimerkiksi mukaan suunnittelemaan kampanjan viestintää, järjestämään tapahtumia, vetämään retkiä, osallistumaan sidosryhmätyöskentelyyn ja kehittämään opetusmateriaaleja.  

Osaamistasolla tai kokemuksella ei ole väliä – tärkeintä on into oppia uutta ja rakkaus luontoa kohtaan!  Ympäristökasvatuksen osaaminen, luonnon harrastaminen sekä hyvät kirjalliset ja suulliset taidot katsotaan eduksi. Harjoittelu soveltuu esimerkiksi ammatti- ja ammattikorkeakoulun tai yliopiston harjoitteluksi.  

Harjoittelu on palkaton ja tapahtuu Luontoliiton keskustoimistolla Helsingin Ruskeasuolla. Mahdollisuus myös etätyöskentelyyn ja aikataulujen joustavuuteen. Harjoittelu sijoittuu syksylle 2023, tarkemmasta aikavälistä sovitaan harjoittelijan kanssa erikseen. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaa hakemus, jossa kerrot itsestäsi ympäristökasvatuspäällikön sijaiselle ilona.tuovinen@luontoliitto.fi tai ole yhteydessä puhelimitse 0451271226. Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.  

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää