Climate Activist Lab opastaa väkivallattomaan suoraan toimintaan 

Haluatko tehdä konkreettista ilmastoaktivismia? Haluatko inspiroitua suoran toiminnan mahdollisuuksista? Lähde mukaan Climate Activist Labiin!  

Climate Activist Lab on suoran toiminnan koulutus, joka keskittyy kansalaistottelemattomuuden sijaan toimintamuodon lukuisiin muihin mahdollisuuksiin. Climate Activist Lab on mahdollisuus istua alas miettimään, millaista on tehokas ja vaikuttava suora toiminta tämän hetken yhteiskunnassa. Mitkä ovat sen kohteet ja miten sitä toteutetaan?  

Climate Activist Lab koostuu kolmesta työpajapäivästä, jotka pidetään 7.10., 28.10. ja 11.11. Työpajoissa on mukana asiantuntevia ja inspiroivia kouluttajia ja mentoreita, mutta pääset takuulla myös itse pohtimaan ja ideoimaan.  

Yhdessä parhaaksi koetut ideat viedään käytäntöön järjestämällä toimintapäivä YK:n ilmastokokouksen (COP28) alla lauantaina 9.12. 

Climate Activist Lab on yhteistyössä Climate Action Network (CAN) Europen kanssa toteutettava projekti, joka järjestetään syksyllä myös useassa muussa Euroopan maassa. Kolmen Helsingissä pidettävän työpajapäivän lisäksi järjestetään kansainvälinen etätapaaminen kaikkien Activist Labien kesken. 

Osallistujien toivotaan sitoutuvan kolmeen koulutuskertaan (7.10., 28.10., ja 11.11.) ja yhteisen toimintapäivän järjestämiseen (9.12.). Ulkopaikkakuntalaisten matkakulut ja majoitus koulutukseen korvataan! 

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.office.com/e/sPicZtUq5z
Ilmoittautumislinkin löydät myös tapahtumakalenterista. 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakisa

Osallistu luontokuvakisaan ja voita 300 €

Luontoliitto ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille oman valokuvakilpailun. Kilpailussa etsitään talvisia luontokuvia, joista teetetään Luontoliitolle viisi talvikorttia. Voittajalle on

Lue lisää