Climate Activist Lab opastaa väkivallattomaan suoraan toimintaan 

Haluatko tehdä konkreettista ilmastoaktivismia? Haluatko inspiroitua suoran toiminnan mahdollisuuksista? Lähde mukaan Climate Activist Labiin!  

Climate Activist Lab on suoran toiminnan koulutus, joka keskittyy kansalaistottelemattomuuden sijaan toimintamuodon lukuisiin muihin mahdollisuuksiin. Climate Activist Lab on mahdollisuus istua alas miettimään, millaista on tehokas ja vaikuttava suora toiminta tämän hetken yhteiskunnassa. Mitkä ovat sen kohteet ja miten sitä toteutetaan?  

Climate Activist Lab koostuu kolmesta työpajapäivästä, jotka pidetään 7.10., 28.10. ja 11.11. Työpajoissa on mukana asiantuntevia ja inspiroivia kouluttajia ja mentoreita, mutta pääset takuulla myös itse pohtimaan ja ideoimaan.  

Yhdessä parhaaksi koetut ideat viedään käytäntöön järjestämällä toimintapäivä YK:n ilmastokokouksen (COP28) alla lauantaina 9.12. 

Climate Activist Lab on yhteistyössä Climate Action Network (CAN) Europen kanssa toteutettava projekti, joka järjestetään syksyllä myös useassa muussa Euroopan maassa. Kolmen Helsingissä pidettävän työpajapäivän lisäksi järjestetään kansainvälinen etätapaaminen kaikkien Activist Labien kesken. 

Osallistujien toivotaan sitoutuvan kolmeen koulutuskertaan (7.10., 28.10., ja 11.11.) ja yhteisen toimintapäivän järjestämiseen (9.12.). Ulkopaikkakuntalaisten matkakulut ja majoitus koulutukseen korvataan! 

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.office.com/e/sPicZtUq5z
Ilmoittautumislinkin löydät myös tapahtumakalenterista. 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää