Kunniaa luonnon puolesta!

Orava onnittelee ansiomerkkien ja kunniakirjojen saajia

Luontoliiton kansainvälisellä ympäristötoimintaleirillä juhlittiin lauantaina 17.6. Luontoliiton 80-vuotiasta taivalta. Juhlan yhteydessä myönnettiin järjestön aktiiveille ansiomerkkejä sekä kunniakirjoja kiitoksena aktiivisesta luonnon ja ympäristön puolesta toimimisesta.

Huomionosoituksia jaettiin yhteensä 18 kappaletta, joista kultaisia ansiomerkkejä kolme, hopeisia seitsemän ja kunniakirjoja kahdeksan. Kultaiset ansiomerkit osoitettiin Nina Harjulle, Ida Korhoselle sekä Pinja-Emilia Lämsälle.

Nina Harju on toiminut pitkään, aktiivisesti sekä monipuolisesti Luontoliiton susiryhmässä. Hän on tehnyt erityisesti ympäristökasvatustoimintaa toteuttamalla lukuisia susi- ja suurpetoaiheisia kouluvierailuja. Nina on myös osallistunut petopoliittiseen vaikuttamistyöhön kaduilla, maastossa ja kabineteissa. Ninalla on tarkka ja oivaltava näkemys suomalaisen sudensuojelun ytimeen. Nina on Luontoliiton suurpetojaoston jäsen.

Ida Korhonen on sinnikäs, vaikuttava ja innovatiivinen sekä innostava metsäaktivisti. Ida toimii metsäluonnon ja ympäristön puolesta kartoittamalla, kouluttamalla ja osallistumalla mielenosoituksiin. Ida on aktiivinen toimija myös ympäristökasvatuksessa. Hän vetää ja ohjaa Luontoliiton leirejä lapsille ja nuorille. Ida on Luontoliiton metsäjaoston jäsen.

Pinja-Emilia Lämsä on Luontoliiton Pohjois-Suomen piirin kantava, rakentava ja rauhallinen voima. Pinja-Emilialla on näkemyksiä, ideoita ja tekevä sekä sitoutunut ote luonto- ja ympäristötoimintaan. Hän on osallistunut aktiivisesti piiritoiminnan lisäksi myös Luontoliiton valtakunnalliseen toimintaan liittovaltuuston jäsenenä. Pinja on Luontoliiton Pohjois-Suomen piirin hallituksen jäsen.

Lämpimät onnittelut kaikille Luontoliiton toiminnassa ansioituneille!

Alla listaus kaikista kansainvälisellä ympäristötoimintaleillä myönnetyistä ansiomerkeistä sekä kunniakirjoista.

Kultainen ansiomerkki
Nina Harju, susiryhmä
Ida Korhonen, Uudenmaan piiri
Pinja-Emilia Lämsä, Pohjois-Suomen piiri

Hopeinen ansiomerkki
Emma Eki Engblom, Varsinais-Suomen piiri
Maria Honkanen, Pohjois-Suomen piiri
Reetta Hämäläinen, Pohjois-Suomen piiri
Aino Juvonen, Uudenmaan piiri
Ville Murmann, Uudenmaan piiri
Otto Snellman, Uudenmaan piiri
Jalmari Suutari, Pohjois-Suomen piiri

Kunniakirja
Elina Ilves, Keski-Suomen piiri
Milja Holmi, Hämeen piiri
Aino Johansson, Uudenmaan piiri
Johanna Kujanpää, Hämeen piiri
Anni Manninen, Pohjois-Suomen piiri
Enni Manninen, Pohjois-Suomen piiri
Matti Peltonen, Hämeen piiri
Noa Saari, Hämeen piiri

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Metsäpolku

20 syytä lähteä luontoon

1. Saat keuhkoihisi raikasta ilmaa astumalla luontoon, pois teiden varsilta. Raikkaan ilman hengittäminen virkistää mieltä ja kehoa. 2. Luonto vähentää stressiä. Tutkimusten mukaan luonnossa oleilun

Lue lisää
Kotimetsän puolustajat

Kotimetsän puolustajat -hankkeen koulutukset alkavat! 

Suomen luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto kouluttavat Suomen suurimpien kuntien asukkaita suojelemaan lähimetsiään. Koulutukset starttaavat loppukesästä Helsingissä ja Turussa. Luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto käynnistävät metsiensuojelukoulutuksen, joka tarjoaa tavallisille

Lue lisää