Tue Luontoliittoa ja päivitä vakuutuksesi Pohjantähdessä

Kuvassa on Luontoliiton leirille osallistuneita lapsia

Vakuutusyhtiö Pohjantähti lahjoittaa jokaisesta kampanjasivun kautta alkaneesta uudesta asiakkuudesta 20 euroa Luontoliiton arvokkaaseen ympäristökasvatustyöhön.

Luontoliiton yhteistyökumppani, vakuutusyhtiö Pohjantähti, lahjoittaa kaikista kampanjasivujen kautta hankituista vakuutuksista Luontoliitolle 20 euroa.

Jos et vielä ole Pohjantähden asiakas ja haluat kilpailuttaa vakuutuksesi – mikä kannattaa tehdä säännöllisesti – voit nyt tukea toimintaamme hankkimalla vakuutukset Pohjantähdestä.

Kampanjasivun löydät osoitteessa: https://www.pohjantahti.fi/vakuutustarjous-luontoliiton-ystaville

Kiitos paljon Pohjantähti! <3

Pohjantähti tukee Luontoliiton leiri- ja kerhotoimintaa

Pohjantähti on myös Luontoliiton valtakunnallisen leiri- ja kerhotoiminnan virallinen tukija vuonna 2024. Luontoliitto järjestää kerhoja ja leirejä lapsille ja nuorille laajasti ympäri Suomen.  

Leirien ja kerhojen tukemisen lisäksi teemme vuoden 2024 aikana useita tempauksia, joiden avulla rakennamme parempaa maailmaa ja välitämme tärkeää tietoa ympäristöstä.

Lue lisää: https://luontoliitto.fi/vastuullisuuskumppanit/Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.  
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Lue lisää