Luontoliitto on mukana Educa-messuilla 26.-27.1.

Tule mukaan

Luontoliitto on tänäkin vuonna tavattavissa Educa-messuilla Kansalaisvaikuttamisen torilla! Educa on opetus- ja kasvatusalan johtava tapahtuma joka järjestetään 26.-27.1. Helsingin Messukeskuksessa.

Luontoliiton sijainti Kansalaisvaikuttamisen torilla on osastolla 6p100. Järjestämme tänä vuonna yhteispisteen FEE Suomen sekä Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liiton kanssa. Piste kuljettaa vierailijat luontoteemaiselle rastiradalle, jonka aikana pääsee tutustumaan jokaisen järjestön toimintaan sekä saa talteen luontoteemaisen toimintavinkin.

Educa on kaikille ilmainen kasvatusalan tapahtuma. Tulethan moikkaamaan meitä? Nähdään Educassa!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.