Töitä tarjolla: sinustako Nuorten median päätoimittaja?

Luontoliitto hakee nuorten luontomedian päätoimittajaa

Luontoliitto on lasten ja nuorten ympäristöjärjestö. Etsimme viestintätiimiimme uudistusmielistä nuorten luontomedian päätoimittajaa.

Päätoimittajana vastaat Luontoliiton nuorten mediasta eli Nuorten Luonto -lehdestä sekä Tiktok-kanavasta.

Tehtäviisi kuuluu nuorista vapaaehtoisista koostuvan some- ja lehtityöryhmän vetäminen: ryhmän kokoontumisten järjestäminen, tehtävien jakaminen, vapaaehtoisten opastaminen sisältöjen tuottamisessa sekä uusien vapaaehtoisten rekrytoiminen ja perehdyttäminen. Tuotat myös tarvittaessa itse sisältöä lehteen ja someen. Vastaat Nuorten Luonnon sisällöstä, editoit tekstit ja kommunikoit taittajan kanssa.

Kehität ja uudistat Luontoliiton nuorten mediaa. Olet mukana toteuttamassa Nuorten Luonnon uusia nettisivuja ja verkkolehteä. Etsit uusia tapoja tavoittaa paremmin Luontoliiton jäsenistöä ja kohderyhmää. Kehität myös yhteistyötä eri tahojen, kuten koulujen, muiden medioiden, järjestöjen ja yritysten kanssa.

Toimit osana Luontoliiton viestintätiimiä ja olet mukana toteuttamassa järjestön strategiaa. Tarjoamme sinulle joustavan työn mukavassa tiimissä.

Työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Teet kolmepäiväistä viikkoa joustavasti kahden vuoden ajan. Kahden vuoden jälkeen keskustelemme mahdollisesta jatkosta.

Työtä voi tehdä etänä, mutta toivomme, että käyt ainakin kerran kuukaudessa Luontoliiton toimistolla toimistohotelli VALOssa Helsingin Ruskeasuolla. VALOssa käytössäsi on spa ja kuntosali.

Mitä toivomme sinulta?

Seuraat aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua, olet perillä ympäristöasioista ja tiedät, mistä nuoret juuri nyt puhuvat. Sinulla on hyvä medialukutaito. Olet kriittinen ja tarkka faktantarkastaja.

Haluat työskennellä nuorten kanssa ja tunnet kohderyhmäsi. Osaat toimia ympäristö- ja mediakasvattajan roolissa ja opastaa kannustavasti myös aloittelevia kirjoittajia, kuvittajia, kuvaajia ja videontuottajia.

Hallitset hyvän yleiskielen. Sinulla on kokemusta lehtitoimituksessa työskentelemisestä ja juttujen editoimisesta. Osaat kirjoittaa ja kuvata sekä mahdollisesti tehdä myös videoita. Tunnet sosiaalisen median. Jos et vielä hallitse kaikkea, olet nopea oppimaan uusien sovellusten käytön.

Olet idearikas, innostuva ja valmis tekemään uudistuksia. Haluat sisäistää Luontoliiton vision ja toimia sen mukaan.

Katsomme eduksi, jos tunnet Luontoliiton ennalta tai sinulla on muuta kokemusta järjestötoiminnasta.

Haluamme kannustaa myös erilaisten vähemmistöryhmien edustajia hakemaan epäröimättä tehtävään.

Näin haet

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.10.2023 Luontoliiton viestintäpäällikölle osoitteeseen: merja.forsman@luontoliitto.fi

Huom! Laita hakemuksesi ja CV sähköpostin liitteeksi yhtenä pdf-muotoisena tiedostona. Sisällytä hakemukseen kahden suosittelijan yhteystiedot.

Haastattelut suoritetaan lokakuun aikana joko etänä tai Luontoliiton toimistolla VALOssa.

Toivomme, että voit aloittaa meillä 1.11.2023. 

Palkka on 1650 €/kk.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö

Merja Forsman

040 8618915

merja.forsman@luontoliitto.fi

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää