Osallistu päivätyökeräykseen ja tee helposti hyvää ympäristölle

Kun koulussanne halutaan toimia luonnon puolesta, kannattaa ilmoittautua Luontoliiton päivätyökeräykseen ja tukea lasten ja nuorten omaehtoista luonnonsuojelutoimintaa. Halutessanne saatte keräyksen tuotosta kolmasosan!

Lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö Luontoliitto järjestää lukuvuosittain valtakunnallisen päivätyökeräyksen eli taksvärkin Suomen kouluille. Tuotot käytetään suoraan luonnonsuojeluun ja ympäristökasvatukseen, ja ne mahdollistavat luontoleiri- ja kerhotoimintaa joka puolella Suomea.

Osallistumalla Luontoliiton päivätyökeräykseen olette mukana rakentamassa tulevaisuutta, jossa elämme tasapainossa luonnon kanssa ja kunnioitamme sitä. Toimintaryhmämme tekevät merkittävää työtä metsien, vesistöjen, ilmaston ja suurpetojen hyväksi. Järjestämme vuosittain yli 70 luontoleiriä ja -retkeä ja vähintään 200–300 kouluvierailua sekä tuemme yli 160 kerhon toimintaa.

Koulunne saa osansa keräyksen tuotoista ja voi sen avulla rahoittaa vaikkapa oppilaskunnan ympäristötyötä tai koulun luontokerhotoimintaa. 

Ilmoittautua voi koska vain 

Voitte järjestää päivätyökeräyksen teille parhaiten sopivana ajankohtana, myös kevätlukukaudella, sillä keräykseen voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan. 

Ohjeita ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä

Ilmoita koulusi mukaan Luontoliiton päivätyökeräykseen. Yhdessä voimme tehdä suuria asioita ympäristön hyväksi!

Lisätietoja:

Sofia Kaipainen
+358 40 820 7871
sofia.kaipainen@luontoliitto.fi 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.  
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Lue lisää