Muista ystävää sähköisellä kortilla

Ystävänpäivää vietetään aivan pian, ja tänä vuonna voit juhlistaa rakkaita ystäviäsi samalla, kun tuet arvokasta ympäristötyötä. Sähköisten ystävänpäivä- ja onnittelukorttien ihanat luontokuvat on ottanut 13-vuotias Nooa Mikkola.  

Luontoliiton sähköisillä korteilla et ainoastaan lämmitä vastaanottajan sydäntä vaan myös edistät tekemäämme ympäristökasvatus ja -vaikuttamistyötä. Voit valita kuudesta eri kortista mieluisimman ja tulostaa sen koneeltasi tai lähettää sähköisenä läheisillesi. Korteissa valittavana myös ruotsinkielinen ja englanninkielinen versio. 

Voit lunastaa oman sähköisen korttisi tekemällä lahjoituksen osoitteessa www.luontoliitto.fi/lahjoita Minimilahjoitussumma on 10 euroa. Valitse haluamasi kortti, ja kun olet suorittanut maksun, lähetämme sinulle linkin kautta kortin. 

Nuori luontokuvaaja Nooa kuvaa mieluiten lintuja 

Kortteja koristavat upeat luontokuvat ovat veteliläisen Nooa Mikkolan ottamia. Nooa aloitti luontokuvaamisen muutamia vuosia sitten kotipihan lintuja kuvaamalla, ja linnut ovat edelleen hänen suosikkikohteitaan. Hän kuvaa myös muita vastaan tulevia eläimiä kuten kettuja, jäniksiä ja metsäpeuroja. Yllättävä kohtaaminen saukon kanssa järven jäällä on yksi hänen ikimuistoisimmista luontokokemuksistaan. 

Nooa kuvaa ahkerasti kotiseudullaan ja on jo saanut menestystä valokuvaajana. Hänen hippiäiskuvansa sai kunniamaininnan sekä Suomen Luonnonvalokuvaajien Vuoden Luontokuva 2023 -kilpailun nuorten sarjassa että kansainvälisesti arvostetun Wildlife Photographer of the Year -luontokuvakilpailun 11–14-vuotiaiden sarjassa.  

“Tykkään kuvata luontoa, koska siellä on niin paljon erilaista nähtävää ja tutkittavaa kaikkina vuodenaikoina. Sieltä voi myös löytää uusia ja erilaisia kuvakulmia tuttuihinkin asioihin. Kuvattava ei koskaan lopu kesken”, Nooa kertoo. 

Lisää Nooan luontokuvia löydät Instagramista @nooabenjamin  

Korteista saatu tuotto käytetään Luontoliiton arvokkaaseen ympäristökasvatus- ja -vaikutustyöhön. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta.

Rahankeräyslupa: RA/2021/692

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.  
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Lue lisää