Mikä on ihmisen suhde muihin lajeihin? Luonnonvalo-illassa asiaa pohtivat huippuasiantuntijat

Tiistaina 14.11. klo 18–20 järjestettävä tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Keskustelun avaavat eläin- ja ympäristöasioihin erikoistunut filosofi ja kirjailija Elisa Aaltola, eläinoikeuksiin perehtynyt Vilppu Huomo ja tietokirjailija Laura Ertimo.

Onko nykyihmisen maapallon kestävyyden rajat ylittävä elämäntapa seurausta kieroutuneesta suhteestamme muihin lajeihin? Mikä merkitys uskonnollisilla kertomuksilla ja lasten saduilla on ilmastonmuutokseen ja luontokatoon? Onko paratiisiin luikerrelleella käärmeellä tai Isolla Pahalla Sudella tilaa ekokriisin aikakauden kulttuurissa? Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään ensi tiistaina VALO Hotellissa järjestettävässä keskustelutilaisuudessa.  

Luonnonvalo-keskusteluillat syntyivät VALO Hotel & Workin perustajan Hannu Holman sekä Luontoliiton toiminnanjohtajan Riku Eskelisen ideoinnin pohjalta. Tilaisuuksissa pääsee kuulemaan huippuluokan alustuksia, käsittelemään ajankohtaisia ympäristökysymyksiä ja verkostoitumaan kiinnostavien ihmisten kanssa. Keskustelemaan toivotaan kaikkia ympäristöasioista kiinnostuneita: yritysjohtajia, luonnonsuojelijoita, journalisteja, kirjailijoita, taiteilijoita, päättäjiä ja erityisesti nuoria. Tarjolla on kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. 

Luonnonvalo-keskusteluilta 
Aika: tiistaina 14.11.2023, klo 18–20 
Paikka: VALO Hotel & Work, Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki 

Keräämme ennakkoilmoittautumisia, jotta osaamme varautua oikeanlaisiin tarjoiluihin: lyyti.fi/reg/Luonnonvalo_keskusteluilta_9116  
Voit kuitenkin osallistua ilman ilmoittautumista!

Tilaisuuden järjestävät Luontoliitto, Kirkkohallitus sekä VALO Hotel & Work. 

Lisätiedot: 

Riku Eskelinen 
Luontoliiton toiminnanjohtaja 
p. 050 572 7782 
riku.eskelinen@luontoliitto.fi 

Joel Hirviniemi 
VALO Hotel & Workin markkinointipäällikkö 
p. 044 040 0519 
joel.hirviniemi@valo.fi  

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää