Luontoliitto liittyi yritysvastuuverkosto FIBSin jäseneksi

FIBS

Luontoliitto on liittynyt Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkoston FIBSin jäseneksi.

FIBS vauhdittaa kestävää liiketoimintaa Suomessa ja kehittää yritysten asiantuntijuutta vastuullisuuskysymysten osalta.

FIBS on Suomen johtava yritysvastuutilaisuuksien järjestäjä, joka kokoaa vuosittain tuhansia eri toimialojen ja liiketoimintojen asiantuntijoita, johtajia ja muita työntekijöitä jakamaan parhaita käytäntöjä ja oppimaan toisiltaan.

Tämän lisäksi FIBS tuottaa kattavasti taustatietoa yritysvastuun kehittämistyön tueksi tutkimuksista julkaisuihin. FIBS-verkostossa on mukana jo liki 400 yritystä ja organisaatiota.

Lisätietoa FIBSistä: www.fibsry.fi

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.