Luontoliiton toiminnanjohtaja sai kutsun Linnan juhliin

Presidentinna

Kutsu on osoitus lasten ja nuorten ympäristötyön arvostuksesta.

Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen on saanut kutsun itsenäisyyspäivän Linnan juhliin. 

– Kutsu on selvä arvostuksen osoitus lasten ja nuorten ympäristötyölle, Eskelinen sanoo.

Luontoliitto on ollut lähiaikoina paljon esillä Luontoliiton 80-vuotisjuhlavuoden, erilaisten kampanjoittensa ja aktiivisen toimintansa ansiosta.

Luontoliitto on lähiaikoina puolustanut vahvasti muun muassa Aalistuntunturia ja Stansvikin metsiä hakkuilta ja susia ja ilveksiä metsästykseltä.

Eskelinen arvioi, että presidenttipari tiedostaa tämänhetkisten ympäristöongelmien vakavuuden ja niiden torjunnan tärkeyden ja haluaa siksi näyttää arvostuksensa kutsumalla Luontoliiton presidentinlinnan juhliin.

Eskelinen pohtii Linnan juhliin pukeutumista lasten ja nuorten Luontoliiton näkökulmasta. Se, mitä se tarkoittaa selvinnee syksyn aikana.

Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää