Luontoliiton toiminnanjohtaja sai kutsun Linnan juhliin

Presidentinna

Kutsu on osoitus lasten ja nuorten ympäristötyön arvostuksesta.

Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen on saanut kutsun itsenäisyyspäivän Linnan juhliin. 

– Kutsu on selvä arvostuksen osoitus lasten ja nuorten ympäristötyölle, Eskelinen sanoo.

Luontoliitto on ollut lähiaikoina paljon esillä Luontoliiton 80-vuotisjuhlavuoden, erilaisten kampanjoittensa ja aktiivisen toimintansa ansiosta.

Luontoliitto on lähiaikoina puolustanut vahvasti muun muassa Aalistuntunturia ja Stansvikin metsiä hakkuilta ja susia ja ilveksiä metsästykseltä.

Eskelinen arvioi, että presidenttipari tiedostaa tämänhetkisten ympäristöongelmien vakavuuden ja niiden torjunnan tärkeyden ja haluaa siksi näyttää arvostuksensa kutsumalla Luontoliiton presidentinlinnan juhliin.

Eskelinen pohtii Linnan juhliin pukeutumista lasten ja nuorten Luontoliiton näkökulmasta. Se, mitä se tarkoittaa selvinnee syksyn aikana.

Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Metsäpolku

20 syytä lähteä luontoon

1. Saat keuhkoihisi raikasta ilmaa astumalla luontoon, pois teiden varsilta. Raikkaan ilman hengittäminen virkistää mieltä ja kehoa. 2. Luonto vähentää stressiä. Tutkimusten mukaan luonnossa oleilun

Lue lisää
Kotimetsän puolustajat

Kotimetsän puolustajat -hankkeen koulutukset alkavat! 

Suomen luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto kouluttavat Suomen suurimpien kuntien asukkaita suojelemaan lähimetsiään. Koulutukset starttaavat loppukesästä Helsingissä ja Turussa. Luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto käynnistävät metsiensuojelukoulutuksen, joka tarjoaa tavallisille

Lue lisää