Luontoliiton tuotteita saa nyt Luontokaupasta!

Luontoliiton uudet upeat tuotteet ovat tassutelleet Luontokauppaan. Saatavana on aikuisten ja lasten t-paitoja, kangasmerkkejä, kylpypyyhkeitä, tarra-arkkeja ja retkihuivi. Jäsenille 10 % alennus.

Luontoliiton siilituotteet on suunniteltu kaikenikäisille, ja niiden myynnillä tuetaan erityisesti lasten ja nuorten luontotoimintaa.

Kaikkia malliston tuotteita yhdistää Luontoliiton logosta tuttu siili. Kangasmerkit on suunniteltu paitsi koristamaan jo kaapista löytyviä vaatteita ja varusteita myös pidentämään niiden käyttöikää. Euroopassa kierrätyspuuvillasta valmistettu kylpypyyhe on käytännöllinen ympäri vuoden. Monikäyttöinen retkihuivi suojaa tarpeen mukaan viimalta tai auringolta ja tarra-arkki on suunniteltu iloksi pienille luonnonystäville.

Mahdollisimman vastuullisesti tuetuttu valikoima

Kaikissa Luontoliiton tuotteissa on otettu huomioon Luontokaupan tarkat vastuullisuuskriteerit. Tekstiileihin on valittu laadukkaita kierrätysmateriaaleja ja sertifioitua luomupuuvillaa. Valmistuksessa on mahdollisuuksien mukaan suosittu kotimaista työtä ja muualla valmistettujen tuotteiden vastuullisuus on varmistettu kolmansien osapuolten myöntämillä sertifikaateilla. Kierrätysmateriaalit, käytännöllisyys ja suomalainen valmistus olivat myös Luontoliiton kyselyyn vastanneiden toiveissa. Suomessa valmistetuille retkihuiveille ja tarra-arkeille on myönnetty avainlipputunnus.

Tuotteissa Luontoliiton uusi ilme ja logo

”Luontoliitto täytti viime vuonna 80 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi järjestömme sai uuden brändi-ilmeen ja logon. Olemme erittäin iloisia siitä, että Luontokaupassa on nyt uuden ilmeemme mukaisia ja mahdollisimman vastuullisesti tuotettuja tuotteita, joita jäsenemme ovat jo pitkään meiltä kyselleet”, Luontoliiton viestintäpäällikkö Merja Forsman sanoo.  

Luontoliiton ja Luontokaupan välinen tuoteyhteistyö käynnistyi viime vuoden lopulla Luontoliiton jäsenille tehdyllä kyselyllä. Kyselyn tavoitteena oli selvittää, millaisista tuotteista Luontoliiton jäsenet ovat kiinnostuneita ja mitä toiveita heillä on tuotteiden ominaisuuksiin liittyen. 

Kyselyyn vastanneiden kesken suosituiksi nousseet t-paidat ovat mukana uudessa tuotemallistossa. Aikuisten paitoja on saatavilla mustana ja luonnonvalkoisena. Niiden valmistuksesta on vastannut pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, kierrätysmateriaaleja tuotannossaan hyödyntävä Pure Waste. Lasten t-paidat on puolestaan valmistettu pehmeästä, GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja niiden värinä on raikas minttu.

“Luontoliiton Siili-tuotteiden myötä valikoimamme vastaa paremmin eri ikäisten luonnonystävien tarpeisiin. Yhteistyö on samalla paluu menneeseen, sillä Luontoliiton tuotteita on kuulunut Luontokaupan valikoimiin jo 1980- ja 90-luvuilla”, Tapio Kujala Luontokaupalta kertoo.

Luontoliiton jäsenet saavat 10% alennuksen koko Luontokaupan tuotevalikoimasta.
Jos olet jäsen, voit lunastaa alennuksen käyttämällä kassalla koodia SIILI.

Liity jäseneksi

Tutustu Luontoliiton tuotteisiin: luontokauppa.fi/luontoliitto

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää