Luonto-Liiton valokuvakilpailu lapsille!

valokuvakilpa

Luonto-Liitto teettää joulun alla sarjan luontoaiheisia joulukortteja. Korttien avulla kerätään varoja lasten ja nuorten oman ympäristöjärjestön tärkeään työhön. Tänä vuonna Luonto-Liiton kortteihin valitaan kaikenikäisten lasten ottamia luontokuvia.  

Valokuvakilpailun avulla haluamme kannustaa kaikkia lapsia havainnoimaan ympäröivää luontoa ja viettämään aikaa metsässä, pihalla ja puistoissa.  

Kuvia voi ottaa yhdessä kerhon, luokan tai perheen kanssa luontokuvauspäivän merkeissä tai kisaan voi osallistua lähettämällä jo aiemmin otettuja kuvia. Pääasiana kuvissa on tunnelma ja oivallus.  

Koska kuvat tulevat joulukortteihin, olisi hienoa, jossa kuviin saisi mukaan ripauksen talvistakin tunnelmaa.    

Valitsemme kaikista lähetetyistä digikuvista 5 sopivinta joulukorttikampanjaan. Loppuja kuvia julkaisisimme Sieppo-lehdessä ja some-kanavissamme.   

Emme maksa valokuvista korvausta, mutta lähetämme kuvien ottajille oman setin kortteja.   

Toivomme saavamme mahdollisimman monia kuvia 31.10.2022 mennessä. <3   

Tee näin:  

1. Merkitse kuvan oheen kuvaajan nimi, ikä ja yhteystiedot. Huom! Vain yksi kuva/lapsi.  

– Mikäli kuvassa esiintyy alaikäinen, pitää kilpailuun osallistuvalla olla lupa kuvan julkaisuun niin, että kuvassa esiintyvän huoltaja hyväksyy kuvan julkaisun ja kilpailun säännöt. 

2. Liitä mukaan lapsen oma kuvaus siitä, mitä kuvassa tapahtuu ja/tai muutama sana siitä, mitä luonto kuvaajalle merkitsee. Voit myös keksiä kuvalle nimen.    

3. Lähetä kuva originaalissa koossa JPG- tai JPEG-muodossa otsikolla: LUONTOKUVAKILPAILU osoitteeseen merja.forsman(a)luontoliitto.fi. 

Jos lähetät useamman osallistujan kuvan samalla kertaa, voit lähettää ne esimerkiksi WeTransferin kautta tai Drive-linkkinä.   

4. Ilmoitamme heti, kun tiedämme, keiden kuvat päätyivät kortteihin!   

Kuvien oikeudet säilyvät kuvan ottajalla, mutta lähettämällä kuvan Luonto-Liiton kuvauskilpailuun annat Luonto-Liitolle oikeuden käyttää kuvaa joulukorttikampanjassa, Luonto-Liiton some-kanavissa sekä Sieppo-lehdessä veloituksetta.  

 

Ota yhteyttä

Merja Forsman 

Luonto-Liitto ry 

040 8618915  

merja.forsman(a)luontoliitto.fi 

Lue myös

MicrosoftTeams-image-9

Maaliskuun puolivälissä kevät etenee verkkaisesti ympäri Suomen ja lumisade sekä talviset maisemat ovat yhä yleisiä etenkin Pohjois-Suomessa. Luonto alkaa kuitenkin hiljalleen heräillä kevääseen, ja päivät

Lue lisää
tapahtumakalenteri_mielenosoitus-scaled

Lauantaina 18.3. ympäri Suomea järjestettävä Luontomarssi vaatii päättäjiltä riittäviä toimia luontokadon pysäyttämiseksi ja hiilinielujen pelastamiseksi.  Luontomarssi järjestetään lauantaina 18.3. kello 13 ainakin 18 paikkakunnalla, esimerkiksi

Lue lisää
MicrosoftTeams-image-2

Luontoleirikesä lähestyy, ilmoittaudu mukaan kesän ikimuistoisimpaan seikkailuun!  Luontoliiton piirit järjestävät päivä- ja yönylileirejä lapsille, nuorille ja perheille. Leireillä osallistujat pääsevät tutkimaan luontoa, tekemään ympäristötaidetta, retkeilemään

Lue lisää
vaaliteesit_nettisivu

Luontoliiton tavoitteena on luonnon kanssa tasapainossa elävä ja luontoa kunnioittava yhteiskunta. Vuoden 2023 vaaleissa toivomme päättäjiltä järeämpiä otteita luontokadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Tässä ovat Luontoliiton

Lue lisää
kuukaudentekija_nettisivu_otto-1

Tänä vuonna juhlitaan Luontoliiton 80-vuotista taivalta. Sen kunniaksi haluamme antaa tunnustusta Luontoliiton tekijöille ja vapaaehtoisille, sillä ilman heidän arvokasta työpanostaan ei olisi Luontoliittoa. <3  Kuukauden

Lue lisää
luontoliiton-metsakartoittajia-lapissa.-luontoliiton-metsaryhma.

Luontoliiton metsäryhmä ja Suomen evankelis-luterilainen kirkko ovat käynnistäneet yhteistyön seurakuntien metsien monimuotoisuuden kartoittamiseksi ja metsien suojelun edistämiseksi. Luomakunnan metsät -hankkeessa Luontoliiton metsäryhmä tarjoaa tukea seurakuntien omistamien metsien luontoarvojen selvittämisessä.

Lue lisää