Luonto-Liiton valokuvakilpailu lapsille!

valokuvakilpa

Luonto-Liitto teettää joulun alla sarjan luontoaiheisia joulukortteja. Korttien avulla kerätään varoja lasten ja nuorten oman ympäristöjärjestön tärkeään työhön. Tänä vuonna Luonto-Liiton kortteihin valitaan kaikenikäisten lasten ottamia luontokuvia.  

Valokuvakilpailun avulla haluamme kannustaa kaikkia lapsia havainnoimaan ympäröivää luontoa ja viettämään aikaa metsässä, pihalla ja puistoissa.  

Kuvia voi ottaa yhdessä kerhon, luokan tai perheen kanssa luontokuvauspäivän merkeissä tai kisaan voi osallistua lähettämällä jo aiemmin otettuja kuvia. Pääasiana kuvissa on tunnelma ja oivallus.  

Koska kuvat tulevat joulukortteihin, olisi hienoa, jossa kuviin saisi mukaan ripauksen talvistakin tunnelmaa.    

Valitsemme kaikista lähetetyistä digikuvista 5 sopivinta joulukorttikampanjaan. Loppuja kuvia julkaisisimme Sieppo-lehdessä ja some-kanavissamme.   

Emme maksa valokuvista korvausta, mutta lähetämme kuvien ottajille oman setin kortteja.   

Toivomme saavamme mahdollisimman monia kuvia 31.10.2022 mennessä. <3   

Tee näin:  

1. Merkitse kuvan oheen kuvaajan nimi, ikä ja yhteystiedot. Huom! Vain yksi kuva/lapsi.  

– Mikäli kuvassa esiintyy alaikäinen, pitää kilpailuun osallistuvalla olla lupa kuvan julkaisuun niin, että kuvassa esiintyvän huoltaja hyväksyy kuvan julkaisun ja kilpailun säännöt. 

2. Liitä mukaan lapsen oma kuvaus siitä, mitä kuvassa tapahtuu ja/tai muutama sana siitä, mitä luonto kuvaajalle merkitsee. Voit myös keksiä kuvalle nimen.    

3. Lähetä kuva originaalissa koossa JPG- tai JPEG-muodossa otsikolla: LUONTOKUVAKILPAILU osoitteeseen merja.forsman(a)luontoliitto.fi. 

Jos lähetät useamman osallistujan kuvan samalla kertaa, voit lähettää ne esimerkiksi WeTransferin kautta tai Drive-linkkinä.   

4. Ilmoitamme heti, kun tiedämme, keiden kuvat päätyivät kortteihin!   

Kuvien oikeudet säilyvät kuvan ottajalla, mutta lähettämällä kuvan Luonto-Liiton kuvauskilpailuun annat Luonto-Liitolle oikeuden käyttää kuvaa joulukorttikampanjassa, Luonto-Liiton some-kanavissa sekä Sieppo-lehdessä veloituksetta.  

 

Ota yhteyttä

Merja Forsman 

Luonto-Liitto ry 

040 8618915  

merja.forsman(a)luontoliitto.fi 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakisa

Osallistu luontokuvakisaan ja voita 300 €

Luontoliitto ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille oman valokuvakilpailun. Kilpailussa etsitään talvisia luontokuvia, joista teetetään Luontoliitolle viisi talvikorttia. Voittajalle on

Lue lisää