Osallistu Susien ja ihmisten tarinoita -sarjakuvatyöpajaan

Sarjakuvatyopaja-some

Luonto-Liiton susiryhmä järjestää sarjakuvatyöpajan Entressen kirjasto:ssa, Espoossa. Työpajan teemana on suden ja ihmisen suhde. Työpaja on suunnattu aktivisteille ja kaikille teemasta kiinnostuneille. Työpajassa tutustutaan matalalla kynnyksellä sarjakuvan käsikirjoittamiseen, piirtämiseen ja julkaisemiseen. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sarjakuvasta, eikä työpajassa tarvitse osata piirtää!

Työpajan ohjaa Maailman sarjakuvat ry:ssä pitkään toiminut joensuulainen sarjakuvataiteilija Sanna Hukkanen, joka on järjestänyt sarjakuvatyöpajoja muun muassa suomalais-ugrilaisille vähemmistökieliaktivisteille, turvapaikanhakijoille, vammaisryhmille ja kansalaisjärjestöille Suomessa, Venäjällä, Virossa, Norjassa ja Tansaniassa. Hukkasen oma sarjakuvataide liikkuu metsien sammalpeitteissä, vanhojen puiden juurilla ja matkoilla maan ääriin.

Sanna Hukkasen kotisivu: sannahukkanen.com

llmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake keskiviikkoon 5.10 mennessä!

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/5cV6Hos8DE56VaKZ8

Tervetuloa mukaan! Vapaa pääsy.

HUOM: Paikkoja sarjakuvatyöpajalle on rajoitetusti ensimmäiselle 15 hengelle, joten ilmoittauduthan mukaan siis mahdollisimman nopeasti taataksesi paikkasi!

francisco.sanchez(a)luontoliitto.fi

(358) 44 516 6227

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.  
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Lue lisää