Lasten lintuviikkoa vietetään jälleen 15.–21.5.

Neljä sorsanpoikasta rantavedessä.

Lasten lintuviikko on lasten oma keväinen lintutapahtuma, jossa lähdetään yhdessä ulos lähiympäristöön. Jokainen voi osallistua, sillä tällä linturetkellä ei tarvitse tunnistaa lintulajeja!

Kevät on tullut, ja pian on Lasten lintuviikon aika. Vuodesta 2004 alkaen järjestetyn tapahtumaviikon tarkoituksena on tutustua lintuihin ja lintuharrastukseen. Luontoliitto kannustaakin viemään lapset retkelle tarkkailemaan lintujen käyttäytymistä ja etsimään helposti tunnistettavia merkkejä lintujen pesinnästä.

Lasten lintuviikko on ilmainen ja ikärajaton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Retkipäivän voi valita itse tapahtumaviikon ajalta 15.–21.5. Tarjoamme hauskaa, maksutonta materiaalia ja hienoja arvontapalkintoja.

https://www.birdlife.fi/tapahtumat/lasten-lintuviikko/

Också på svenska: www.birdlife.fi/fagelvecka
Also in English: www.birdlife.fi/birdweek

Tapahtuman järjestävät BirdLife Suomi, Luontoliitto sekä Natur och Miljö.

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää