Haku nuorten ilmasto- ja luontoryhmään ke 8.3. mennessä

ilmastoryhma_02_Jayson_Rohde

Hei luontoliittolainen nuori!

Hae mukaan uuteen valtioneuvoston alaiseen nuorten ilmasto- ja luontoryhmään! 

Nuorten ilmasto- ja luontoryhmän jäseniksi haetaan 18–25-vuotiaita nuoria, joilla on opintojen tai harrastusten kautta kiinnostusta tai osaamista ilmasto- ja luontoasioista eri näkökulmista. 

Haku on auki vielä keskiviikkoon 8.3. asti! 

Haussa ovat esimerkiksi energiaratkaisujen, luontopohjaisten ratkaisujen, rakentamisen, vihreän liikkumisen, ympäristötaloustieteen, metsäalan, kiertotalouden, autoalan, oikeustieteen, ympäristökasvatuksen, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen osaajat.

Ryhmään valitaan korkeintaan 14 jäsentä, ja sen toimikausi on kaksivuotinen. Pääministeri Sanna Marin nimittää ryhmän maaliskuun aikana.

Lisätietoja hausta ja lomake löytyy täältä: https://nuorisoala.fi/valtioneuvoston-kansliaan-perustetaan-nuorten-ilmasto-ja-luontoryhma-vahvistamaan-oikeudenmukaista-ymparistopolitiikkaa/

Ville Laitinen

Vapaaehtoisvastaava / Volunteer coordinator

ville.laitinen(a)luontoliitto.fi

+358 44 700 6113 (ml. Whatsapp, Telegram)

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää