Ympäristötaidetta lapsille ja nuorille


Kurssilla opit, miten voit luoda monenlaista taidetta luonnossa, luonnonmateriaaleista lasten ja nuorten kanssa. Päivän aikana ollaan paljon ulkona ja tehdään itse, sillä tehdessä opit parhaiten. Kurssilla saat vinkkejä, miten toteuttaa ympäristötaidetta lasten kanssa. Toteutettavat teokset ja harjoitukset sopivat parhaiten tehtäväksi alakouluikäisten kanssa, esimerkiksi kerhoissa, leireillä, kuvaamataidon tunnilla jne.

Mukaan voit tulla viettämään hauskan taidehetken itseksesi tai osallistua oppiaksesi lisää siitä, miten toteuttaa ympäristötaidetta lasten kanssa esimerkiksi koulussa tai kerhoissa. Toivomme, että kurssille mahdollisesti osallistuvat lapset ovat vähintään alakouluikäisiä. Alle kouluikäisille tehtävät harjoitukset ja teokset ovat vielä liian haastavia. Huomioithan, että alakouluikäiset voivat osallistua vain aikuisen seurassa.

Kurssi järjestetään kerhohuoneellamme Pasilassa ja sen ympäristössä klo 11.30 – n. 14.30. Ohjaajana toimii Vilma, pitkän linjan luontokerhon ohjaajamme, muotoilija ja taidekäsityöläinen.
Hinta 6 €/ yli 15 -vuotiaat, lapset 3€ tai koko perhe 12€. Hinta sisältää opetuksen lisäksi tarvittavat materiaalit.

Osallistumisen voit perua maksutta, kunhan teet sen viikko ennen tapahtumaa. Kurssi järjestetään yhdessä opintokeskus Siviksen kanssa.

Paikka:
Pasila, Leankatu 4
Alkaa:
4.5.2024
Päättyy:
4.5.2024