Luontoliiton somekoulutus (etä)

Osallistu torstaina 14.9 klo 18-19:30 Luontoliiton somekoulutukseen. Kaipaatko luontoliittomaisia vinkkejä somesisällön tekoon, näkyvyyttä piirin tai toimintaryhmän postauksille, tai olet muuten vain inspiroitunut somesisällön tekemisestä? Tämä koulutus on sinulle! Koulutuksessa tutustuaan Luontoliiton aktiivisiin somekanaviin, somevastaava Riina Pippuriin sekä luontoliittomaisen somen saloihin.

Koulutus on suunnattu piirijärjestöille, toimintaryhmille, työntekijöille ja Luontoliiton aktiiveille, joita kiinnostaa Luontoliiton sosiaalinen media.

Koulutuksesta saa tärkeitä vinkkejä luontoliittomaisen somen tekemiseen. Katsotaan läpi tapoja, kuinka Luontoliiton pääkanavia voidaan hyödyntää vieläkin enemmän piirien, toimintaryhmien ja aktiivien viestinnän tukena. Koulutuksessa kerrotaan myös, kuinka Luontoliiton uusi brändi-ilme, arvomaailma ja kohderyhmät näkyvät somessa.

Tule mukaan itseksesi, tai vaikka piirijärjestön hallituksen kanssa! Koulutus nauhoitetaan ja on mahdollista katsoa koulutusmateriaalina myöhemmin. Koulutus järjestetään Teams-alustalla, johon saat linkin lähempänä koulutusta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 7.9. mennessä tästä.

Nuodatamme koulutuksessa turvallisemman tilan periaatteita: https://luontoliitto.fi/turvallisemman-tilan-periaatteet/
Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja saat kurssin järjestäjältä: riina.pippuri@luontoliitto.fi

Lokakuussa on tulossa samaan aiheeseen liittyvä Graafista suunnittelua aloittelijaystävällisesti – miten Canva toimii? -kurssi, joten merkkaa 10.10. ylös!

Paikka:
verkkokoulutus
Alkaa:
14.9.2023
Päättyy:
14.9.2023