Graafista suunnittelua aloittelijaystävällisesti – kuinka käytät Canvaa? (etä)

Osallistu torstaina 12.10. klo 18-20 Graafista suunnittelua aloittelijaystävällisesti – kuinka käytät Canvaa? -koulutukseen.

Luentomaisessa koulutuksessa tutustutaan ilmaisen graafisen suunnittelun verkkotyökaluun Canvaan. Luontoliitossa graafisen suunnittelun ohjenuorana toimii uusi brändiopas, joten käymme läpi, kuinka sen hyödyntäminen on helppoa Canvassa. Koulutuksessa oppii käyttämän Canvaa mm. somepostausten ja flaikkujen visuaaliseen suunnitteluun.

Koulutus on suunnattu Luontoliiton työntekijöille, piirijärjestöille, toimintaryhmille ja aktiiveille, joita kiinnostaa graafinen suunnittelu, tai työskentelet jo ehkä kuvallisen materiaalin parissa, tai haluat ottaa graafisen suunnittelun perusteet ja Canvan haltuun.

Koulutuksessa käydään Canvaa läpi vaihe vaiheelta. Käymme läpi graafisen suunnittelun perusteita. Valotetaan, mitä suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon, kun kyseessä on digimateriaali ja printtimateriaali. Koulutuksesta saa konkreettisia vinkkejä, miten rakennetaan mielenkiintoinen, mutta yksinkertainen ja helppo visuaalinen materiaali.

Tervetuloa mukaan! Koulutus nauhoitetaan, ja se on mahdollista katsoa koulutusmateriaalina myöhemmin. Koulutus järjestetään Teams-alustalla, johon saa linkin lähempänä koulutusta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 6.10. mennessä tästä.

Noudatamme koulutuksessa turvallisemman tilan periaatteita: https://luontoliitto.fi/turvallisemman-tilan-periaatteet/
Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja saat kouluttajan järjestäjältä Riinalta: riina.pippuri@luontoliitto.fi

Paikka:
verkkokoulutus
Alkaa:
12.10.2023
Päättyy:
12.10.2023