Nyt voit äänestää Lhp:lle toimintarahaa!

Pari klikkausta ja olet mukana auttamassa tukipotin saamisessa 💚

LähiTapiola Pirkanmaan LähiLahjoitus-rahastosta lahjoitetaan vuosittain lasten ja nuorten harrastustoimintaan; yleishyödyllisten yhteisöjen tarpeisiin, kuten turvallisuutta, terveyttä ja alueen hyvinvointia edistäviin hankkeisiin, ja lähiyhteisöjen toiminnan tukemiseen.

Syksyisin on jaossa 20 000 euron potti, jolloin yhdistysten on mahdollista hakea LähiLahjoitusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Lahjoitusten saajien valinta tehdään sekä äänestämällä että LähiTapiola Pirkanmaan valintaraadin tekemien valintojen perusteella. 

20 000 euron lahjoituspotti jaetaan 20:lle yhdistykselle, kullekin 1 000 euroa.

Äänestysaikaa on 30.9. saakka.

Lhp:ssä mahdollinen tukisumma käytetään toiminnasta aiheutuviin kuluihin, mm. mahdollistamaan maksuttomat luontokerhomme, tapahtumamme ja nuorten toimintamme sekä pitämään leiri‐ ja retkimaksut kohtuullisina.

Pääset äänestämään riippumatta siitä, oletko LähiTapiolan asiakas:

www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/lahjoitukset

Kiitos tuestasi!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää