Keväisen luontokuvakilpailun voittajalle luvassa 300 euron palkinto 

Luontoliitto ja Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry järjestävät alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille oman valokuvakilpailun. Kilpailussa etsitään luontokuvia, joista teetetään Luontoliitolle viisi keväistä varainkeruukorttia. Voittaja saa 300 euroa ja loistavaa näkyvyyttä eri kanavissa. 

Lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö Luontoliitto teettää jälleen perinteisiä kevätkortteja, joilla kerätään varoja tärkeään ympäristökasvatus- ja vaikuttamistyöhön. Kortteihin etsitään alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ottamia keväisiä ja kesäisiä luontokuvia.  

Kilpailuun osallistuvissa kuvissa voi olla Suomen luonnon eläimiä, kasveja tai luontomaisemaa. Kuvia tulisi olla viisi kappaletta, ja niissä tulisi olla keväinen tai kesäinen tunnelma. Mukaan voi osallistua jo aiemmin otetuilla kuvilla.   

Julkaisemme valitut kuvat ja kuvaajasta tehdyn haastattelun Luontoliiton kevätkorttikampanjassa, Luontoliiton jäsenlehdissä (Sieppo ja Nuorten Luonto), Luontoliiton somekanavissa ja verkkosivuilla. Voittaja saa näkyvyyttä myös Suomen Luonnonvalokuvaajien eri kanavissa. Lisäksi voittaja saa 300 euron rahapalkinnon. 

Kisa alkaa 1.3. ja päättyy 31.3.2024.

Näin osallistut: 

1. Valitse 5 keväistä tai kesäistä kuvaa Suomen luonnosta (JPG- tai JPEG-muodossa). Kuvissa voi olla kasveja, eläimiä tai maisemaa.  

2. Osallistu kisaan lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen viestinta@luontoliitto.fi 
a. Otsikoi viesti: LUONTOKUVAKILPAILU. 
b. Kerro viestissä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. 
c. Liitä viestiin linkki digitaaliseen alustaan, jolla kuvat ovat: Drive-kansioon, verkkosivuille tai vaikka somekanavaasi. Muista varmistaa, että olet antanut riittävät käyttöoikeudet jakamaasi kansioon!
d. Kerro sähköpostissasi selvästi, millä viidellä kuvalla osallistut kisaan.  

3. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti huhtikuun aikana. 

Kuvien oikeudet säilyvät kuvan ottajalla, mutta lähettämällä kuvat Luontoliiton kuvakisaan ja voittamalla kisan annat Luontoliitolle oikeuden käyttää kuvaa kuvia kevätkorteissa, Luontoliiton somekanavissa ja jäsenlehdissämme kuvakisasta kertomisen yhteydessä. Teetämme korteista myös sähköiset versiot. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Merja Forsman  
Luontoliiton viestintäpäällikkö 
040 8618915   
merja.forsman(a)luontoliitto.fi 

Pirjo Lindfors 
Puheenjohtaja 
Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n puheenjohtaja 
040 900 7443 
pirjo.h.lindfors(a)gmail.com 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää