Lähde retkelle

Kevätseuranta-retkillä havainnoimme keväistä luontoa ja ilmoitamme havainnot Luontoliiton Kevätseurantaan. 

Teeriretki tapahtuu tänäkin keväänä tuttuun tapaan extempore-retkenä, joka toteutetaan sopivana viikonloppuna, kun sää ja muut muuttujat osuvat kohdilleen. Kohteena on Vajosuo, jonne matkataan kimppakyydein.

Nuorten legendaarinen vaelluskurssi tulee jälleen kesällä. Kurssin ilmoittautuminen avataan keväällä ja siitä tiedotetaan somessa ja postituslistalla.

Retkivarustelainauksemme takaa, että voit lähteä myös omatoimisesti retkeilemään, vaikkei sinulla olisi kaikkia retkeilyvarusteita tai mahdollisuutta ostaa tai vuokrata niitä. Jäsenemme saavat lainata meiltä varusteita ilmaiseksi!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Osallistu

Ilmastoryhmä kutsuu toimintaan

Lauantaina 9.12. klo 12–16 Luontoliiton ilmastoryhmä soluttautuu joulumarkkinoille ja pystyttää jollekin Helsingin keskustan aukiolle ympäristölle haitallisten tukien infopisteen. Aktio osuu aikaan, jolloin maailmanlaajuinen huomio on kiinnitetty YK:n ilmastokokoukseen, COP28:een, jonka suurena teemana on fossiilisista irtautuminen.

Lue lisää

Joulukalenteri pyörähtää käyntiin pe 1.12.

Tällä viikolla perjantaina vietetään joulukuun ensimmäistä päivää. Se tarkoittaa myös Luontoliiton perinteisen somejoulukalenterin käyntiin pyörähtämistä Instagramissa ja Facebookissa.  Joulukalenterissa on luvassa on talviluonnon ihmeitä ja

Lue lisää