Kesätyö OP:n piikkiin!

Hei 15-17-vuotias nuori! Onko luonto lähellä sydäntäsi? Oletko taitava somettaja?

Luonto-Liiton Keski-Suomen piiri etsii reipasta kesätyöntekijää vieraslajitalkoiden järjestämiseen ja niissä työskentelyyn. Työnkuvaan kuuluu myös vieraslajitalkoista tiedottaminen ja sosiaalisen median sisällön luominen toteutuneista talkoista. 

Vieraslajit ovat ihmisen avustuksella uudelle alueelle levinneitä eläimiä, kasveja tai muita eliöitä, jotka ovat haitallisia alueen alkuperäislajistolle. Esimerkiksi Suomessa lupiini ja jättipalsami valtaavat elintilaa kotoperäisiltä kasveilta. Talkoilla estämme näiden lajien leviämistä. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä merkityksellistä työtä Suomen luonnon puolesta! 

Löytyisikö sinulta siis kiinnostusta luonnonsuojelutyöhön, oma-aloitteisuutta ja someosaamista? Jos kiinnostuit, hae tehtävää ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän kesäduuniin.

Hakeminen on helppoa: lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen petri.kuustie1@gmail.com 31.3. mennessä.

Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa, ja palkkaa maksetaan työajalta 500€. 

Kesätyöjakso sijoittuu ajanjaksolle 2.6.-7.8.2024, ja se sovitaan työntekijän kanssa erikseen. 

Talkoita järjestetään Jyväskylän alueella paikallisliikenteellä saavutettavissa luontokohteissa.  

Tutustu Kesätyö OP:n piikkiin-kampanjaan osoitteessa https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/kesaduuni/nuoret.

Mikä Kespi?

Luonto-Liiton Keski-Suomen piiri r.y. on perinteikäs yhdistys, jonka toiminnassa on mukana moninainen joukko ympäristöstä ja luonnosta kiinnostuneita. Yhdistys on valtakunnallisen Luontoliiton paikallisyhdistys. Luontoliitto on Suomen Luonnonsuojeluliiton nuorisojärjestö.

Luonto-Liiton Keski-Suomen piiri r.y. tai lyhyemmin Kespi on koko Keski-Suomen alueella toimiva lasten ja nuorten ympäristöyhdistys, jonka toiminnan keskiössä on luonnossa toimiminen, osallistava yhteisöllisyys ja luonnonsuojelu. Toimimme lasten ja nuorten voimana ja äänenä ympäristön puolesta. Järjestämme toimijalähtöistä toimintaa ja pyrimme vahvistamaan luontoyhteyttä ja sen tuomaa hyvinvointia kaikille luonnosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille! 

Lue lisää