Anna lahjaksi Luontoliiton jäsenyys – jäsenelle upea lehti ja muitakin etuja

Anna luontoystävällinen lahja

Heitä pukinkonttiin tänä vuonna pehmeä paketti: Luontoliiton jäsenyys. Jäsenet saavat lasten luontolehti Siepon tai ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvan Nuorten Luonto -lehden sekä alennusta Luontoliiton leireistä ja yhteistyökumppaniemme palveluista ja tuotteista.

Jäsenyyden hinta on vain 29 €!

Lahjoittamalla jäsenyyden tuet arvokasta työtämme ja annat joululahjan, joka on sekä opettavainen että hauska.

Lähetämme kaikille jäsenyyden lahjoittaneille näytenumeron lahjaksi annetusta lehdestä. Lehden saa lähettämällä postia 10.12. mennessä: toimisto@luontoliitto.fi

Jäseneksi voit liittyä täällä.

HALUATKO TILATA JOULULAHJAKSI VAIN LEHDEN?

Haluatko antaa lahjaksi vain Siepon tai Nuorten Luonto -lehden. Nyt saat lehdet hintaan 35 € / vuosi.

Ensi vuonna hinta nousee ja on 42 €.

Tutustu lehtiimme klikkaamalla tätä!

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Töitä varainhankintapäällikölle

Luontoliitto etsii rohkeaa, innostavaa ja aikaansaavaa varainhankintapäällikköä.
Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja toteuttaa Luontoliiton varainhankintaa. Varainhankintaa tehdään yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.