Vaspin sähköpostilista ei toimi – liity Whatsapp-ryhmään

Valitettavasti sähköpostilistamme kohdannut teknisen ongelman, jonka ratkaisu voi viedä aikaa. Toistaiseksi emme pysty lähettämään listan kautta tiedotteita.

Lähetämme uutiskirjeet sähköpostitse suoraan piirin jäsenille.

Jos et ole jäsen mutta haluat saada uutiskirjeitä ja tiedotuksia, liity Whatsapp-ryhmään VASP tiedotus.

Pääset ryhmään, kun ylläpitäjä on hyväksynyt liittymispyyntösi. Ryhmän kautta näet myös muut Whatsapp-yhteisömme ryhmät ja voit pyytää liittymistä niihin, jotka kiinnostavat sinua.

Tiedotamme tapahtumistamme tuttuun tapaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Liity Whatsapp-ryhmään

Seuraa Instagramissa

Seuraa Facebookissa

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Valokuvakilpailun virtuaalinäyttely

Luontoliiton ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n keväiseen valokuvakilpailuun osallistui suuri määrä eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Kisan taso oli korkea, ja voittajiksi valittiin 14-vuotias Kaapo ja 17-vuotias Aino. Halusimme koota pienen virtuaalinäyttelyn kilpailuun osallistuneista upeista valokuvista. Valtavat kiitokset kaikille ihania kevätkuvia lähettäneille!