Vegaaninen jouluruoka -etäluento

Ihanaa, joulu on pian täällä!🎄 Tänä jouluna voit suunnitella herkulliset, terveelliset ja ympäristöystävälliset ruoat joulupöytääsi asiantuntijan opastuksella!

Luontoliiton Pohjois-Suomen piiri tarjoaa ti 19.12. klo 17.30 – 19.00 etäluennon aiheena Vegaaninen jouluruoka. Luennoitsijana toimii Ruokailon vegaaniruokakouluttaja ja ravitsemusasiantuntija Charlotta Hyttinen. 

Luennon alussa käydään lyhyesti läpi suomalaisten jouluruokien historiaa sekä aluekohtaisia eroja. Sen jälkeen sukellamme ihanien vegaanisten jouluruokien maailmaan!

Luento avaa silmät, mitä kaikkea vegaanisena on mahdollista toteuttaa. Se inspiroi ja antaa kattavat vinkit monipuolisen, kaikille maistuvaan vegaanisen joulupöydän koostamiseen. Valmistelut helpottuvat, kun sama maukas ruoka sopii kaikille. Luennon lopussa on varattu aikaa kysymyksille.

Luento on maksuton kaikille, mutta jäsenille lähetetään luentodiat ja luentotallenne luennon jälkeen. Käy ilmoittautumassa luennolle linkistä: https://forms.gle/tqqMq6YttytvzFYLA, niin saat sähköpostiisi etäluennon linkin. Luennolla on max 100 paikkaa. Ilmoittautuminen on auki 18.12. saakka.

Paikka:
Alkaa:
19.12.2023
Päättyy: