Telttaleiri alakouluikäisille

Monenkirjava telttakylä nousee pihamaalle ja kesän riemukkain viikko voi alkaa! Leiripaikka tarjoaa hyvät puitteet kesäiselle puuhastelulle luonnossa ja sen tutkimiselle sekä retkeilylle. Leiripäivien aikana tutustutaan luontoaiheisiin, leikitään, taiteillaan ja toki myös uidaan, soudellaan ja saunotaan. Leiripäivän päätteeksi on mukava kokoontua nuotion ääreen uusien tuttavuuksien kanssa.

Leirit on suunnattu alakouluikäisille, 2011-2016 syntyneille. Leiri järjestetään Vallitun leirikeskuksessa Kangasalla. Leirillä majoitutaan omissa teltoissa, mutta sisämajoituskin on mahdollinen. Leirille osallistuu noin 25 leiriläistä. Tampereelta ja Kangasalta järjestetään yhteiskuljetus.

Yhteiskuljetus: Lähtö maanantaina Tampereen rautatieasemalta klo 10, tarvittaessa bussi ottaa kyytiin myös Kangasalan linja-autoasemalta. Paluu Tampereen rautatieasemalle perjantaina noin klo 15.30.

Leirimaksu: 180e, 160e/ Luontoliiton jäsenet 

Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi ruuat, majoituksen, materiaalit, yhteiskuljetuksen Tampereelta sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu telttaleirille 9.6. mennessä.

Paikka:
Vallitun leirikeskus, Kangasala
Alkaa:
1.7.2024
Päättyy:
5.7.2024