Talviperheleiri TALVEN TAIKAA

Talvisella luonnolla on paljon tarjottavaa jokaiselle aistille. Katsotaan lähelle ja kauas, kuulostellaan talven rapinoita, nuuhkitaan ja kenties maistellaan metsäisiä makuja!

Kaunis järvimaisema, yhteiset hauskat puuhat luonnossa kulkien, tutkien, leikkien ja taiteillen takaa mainion pienen irtioton arjesta! Perheleirillä pääsee nauttimaan oman ja muiden perheiden seurasta ja latautumaan yhdessä luonnon äärellä.

Leirin ohjelma on suunnattu alle kouluikäisille ja alakouluikäisille aikuisen/aikuisten seurassa. Tervetuloa siis vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai vaikka naapurit, nauttimaan yhdessäolosta ja yhteisistä seikkailuista lasten kera. Leiriläisiä on yhteensä n. 25.

Leiri järjestetään Teiskon Salonsaaressa Tampereella, jonne yhteiskuljetus lähtee Tampereen keskustasta maanantaina klo 10. Paluu keskiviikkona n. klo 16. Leiripaikkaan voi toki tulla myös omalla kyydillä. 

Leirimaksu: perusmaksu perhettä kohden 140/120e (alennettu hinta Luontoliiton jäsenille) + 30e hlö. Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi, materiaalit, ruuat, yhteismajoituksen, kuljetukset ja tapaturmavakuutuksen.

Huom! Voit liittyä Luontoliiton jäseneksi ennen leiriä ja saat leirimaksuedun heti käyttöösi. Yhden perheenjäsenen jäsenyys riittää, mutta muistathan, että samaan hintaan liität jäseniksi koko perheen 🙂

Ilmoittautumiset 11.2. mennessä (vapaita paikkoja voi kysyä vielä ilmoittautumisajan jälkeen!)

Paikka:
Teiskon Salonsaari, Teiskon kirkkotie 88, Tampere
Alkaa:
26.2.2024
Päättyy:
28.2.2024