Tall Ships Races

Luontoliitto on mukana vuoden 2024 Tall Ships Races -tapahtumassa Helsingissä 4.-7.7.2024. Tule kuuntelemaan kiinnostavia puhujia ja poikkea Luontoliiton ja John Nurmisen Säätiön yhteisellä kontilla!

Muoviton meri -kiertue on paikalla tapahtuman jokaisena päivänä. Tule saamaan tietoa Itämeren suojelusta ja konkreettisesti pelastamaan saaristoa! Kontilta saat roskapihdit, liivin ja roskapussin sekä keräämällä roskia saat pienen yllätyksen!

Luontoliiton kontilla voit kirjoittaa ja jättää ajatuksia ja tunteita “merimietteitä” laatikkoon. Mietteitä käydään läpi Luontoliiton ja John Nurmisen Säätiön yhteisessä puheohjelmassa juontajan ja vieraan kesken.

Puheohjelmaa voit tulla kuuntelemaan torstaina ja lauantaina tapahtuman street-lavalla sekä perjantaina lapsille suunnatussa Tove Janssonin puistossa. Tulemme kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja kokeneiden meriharrastajien ja juontajien välillä. Mukana puhujina on muun muassa Annukka Pekkarinen, Janne Käpylehto, Roskapäivä Eino ja monia muita! Haastattelijoina toimivat juontajat ovat Noora Shingler, Sari Aalto sekä Juhoflow.

Nähdään Keisarinluodonlaiturilla Muoviton meri -kiertueen ja merimietteiden merkeissä ja yleisössä Street-lavalla sekä Tove Janssonin puistossa!

Puheohjelman aikataulu:

Torstai klo 11:00-14:30 Street-lava

Perjantai klo 11:00-12:50 Tove Janssonin puisto

Lauantai klo 11:00-12:45 Street-lava

Luontoliiton ja John Nurmisen Säätiön kontti on auki keisarinluodonlaiturilla torstai-lauantai klo 11:00-20:00 ja sunnuntaina klo 11:00-16:00!

Paikka:
Helsingin Eteläsatama
Alkaa:
4.7.2024
Päättyy:
7.7.2024