Luontoliiton someryhmän etätapaaminen


Oletko idearikas luontotyyppi, joka tykkää esiintymisestä, videokuvauksesta sekä erilaisten sisältöjen luomisesta sosiaalisen median kanaviin? Haluaisitko oppia yhä paremmaksi mediasisältöjen tuottajaksi ja vaikuttajaksi alan ammattilaisten opastuksessa?

Luontoliitto hakee 13–29-vuotiaita nuoria mukaan someryhmään, jossa luodaan Luontoliitolle sisältöjä somekanaviin, esimerkiksi Tiktokiin ja Youtubeen. Kaikenlainen luonnossa oleskelu, ihmettely, herkuttelu ja liikkuminen katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme palavaa halua päästä kertomaan omista luonnossa harrastamisen ja ympäristövaikuttamisen tavoista muille samanikäisille nuorille. 

Jos luontosisältöjen tuottaminen kiinnostaa edes pikkuisen, niin tule kurkkaamaan matalalla kynnyksellä keskiviikon 26.4. klo 19-20 etätapaamista, jossa kerrotaan someryhmän toiminnasta.

Luontoliiton Someryhmää ohjaa freelance-toimittaja Pauliina Toivanen, joka kirjoittaa ja kuvaa muun muassa ulkoilun ja retkeilyn erikoislehtiin. Pauliina on työskennellyt radiossa, aikakauslehdissä, uutistoimituksessa, tv- ja Youtube-tuotannoissa sekä tiedottajana urheilu- ja musiikkitapahtumissa ja nuorisojärjestössä. Lisäksi Pauliina on ammatiltaan luonnonyrtti-, sieni- ja marjaneuvoja sekä lumilautaopettaja. 

Etätapaamisen linkki: https://meet.google.com/uiw-zoge-van

Paikka:
Verkossa Google Meet
Alkaa:
26.4.2023
Päättyy:
26.4.2023