Ruskaretki

Savon-Karjalan Luontoliitto ja Joensuun seudun luonnonystävät järjestävät ruskaretken Hammaslahden Elovaaran luontopoluille sunnuntaina 8.10. 🍂🍁🌞

Kulku Elovaaraan tapahtuu Joensuusta kimppakyydein klo 11.00. Vaihtoehtoisesti voit saapua paikalle omalla kulkuvälineellä. Retken aloitusaika on noin kello 11.30 ja kokoontuminen tapahtuu Lehtoniementien parkkipaikalla (Lehtoniementie 94).

Retkellä kuljemme noin 1,5 kilometrin pituisen matkan luontopolulla, jonka varrella tutustumme Elovaaran syksyiseen luontomaisemaan. Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia. Laavulla on tarjolla kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa. Voit varautua retkelle halutessasi myös omin eväin. Jos saavut omalla kulkuvälineellä, voit jäädä luontopoluille retkeilemään vielä tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma sopii koko perheelle, jolloin myös pikkuväkeä on huomiotu tapahtumassa luontoaiheisin puuhatehtävin! 😊

Ilmoita osallistumisestasi retkelle maanantaihin 2.10. mennessä osoitteeseen joensuunseutu@sll.fi. Ilmoita viestissä myös tarvitsetko kyytiä tapahtumaan tai voitko mahdollisesti itse toimia retkeläisten kyyditsijänä. Jos saavut omin avuin, ei retkelle tarvitse erikseen ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa retkeilemään! 🍁😊

Paikka:
Elovaaran ulkoilualue, Hammaslahti
Alkaa:
8.10.2023
Päättyy:
8.10.2023